Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Mam EGR. Ale w apc3 nie miałem zaznaczonego b. szybkiego odczytu. Jak sprawdzę to napiszę.kecraminsignia pisze:Może go nie ma, został zamknięty?
Zgodzę się ze najbardziej,rzeczywisty pomiar będzie z manometru ale można ustawić w ten sposób aby pomiar był wyliczany w taki sposób aby pokazywał rzeczywiste dane. Wystarczy tylko lub aż odpowiednio skalibrować w aplikacjiPing pisze:Najbardziej rzeczywiste to będziesz miał gdy podłączysz manometr, ale to może być ciężkie do porównania i dłuższych testów.
Dla nas punktem odniesienia może musi pozostać wskazanie na DIC.
No i do tego zmierzam. Trzeba by skalibrować dane manometru z danymi z apki.Ping pisze:Trzeba by mieć dane porównawcze, tzn w tym samym momencie wartość z czujnika i z manometru.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
A czasem na DIC nie będzie szedł "nie obrobiony" odczyt z PIDa? Myślisz, że wpisali tam jakąś dodatkową formułę? Jeśli tylko uda mi się wyłączyć zakładkę ECO i włączyć osiągi, to porównam te dwa odczyty i zobaczymy jak jest.Ping pisze:Najbardziej rzeczywiste to będziesz miał gdy podłączysz manometr, ale to może być ciężkie do porównania i dłuższych testów.
Dla nas punktem odniesienia może musi pozostać wskazanie na DIC.
Luk pisze:Na rozgrzanym
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka