--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuFlex Ride info ogólne
-
qaroleq
- Nowicjusz
- Auto: opel
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: 3miasto
Re: Flex Ride info ogólne
A ja mam z kolei pytanie odwrotne do większości a mianowicie mam Insignie 2.8 v6 tą słabszą 260km z zawieszeniem flex ride i dodatkowo xj6 i gnb w spisie wyposażenia (chyba ktoś sobie wybrał zawias OPC do słabszej wersji przy konfigurowaniu auta) I chciałbym zmienic obniżone sprężyny na normalne aby auto nie było obniżone. Wiem, że to może brzmi dziwnie ale pomimo tego, że mieszkam w Trójmieście to często jeżdżę na wioskę do rodziny na Mazurach a tam dużo drog jest po prostu polnych i niestety często zaczepiam spodem. Wielka prosba o pomoc jakie sprezyny moge zastosować zamiast tych obniżonych
a jeśli jest możliwość to nawet takich aby auto stało wyrzej niż normalnie
-
Marinos35
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Przecieszyn
- Postawił piwo: 1 raz
Re: Flex Ride info ogólne
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Czy ktoś z okolic Katowic..Oświęcimia..posiada op-coma bądź tech-a ? Wymieniłem amortyzatory flexride na standardowe i potrzebuje wyprogramować układ z ECU by nie świecił błąd "usterka zawieszenia" ..Pozdrawiam