--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuBrak tylnego środkowego pasa bezpieczeństwa
-
Marcinowski
Brak tylnego środkowego pasa bezpieczeństwa
Witam,
jestem nowym użytkownikiem insigni kombi , dzisiaj odkryłem , że brak środkowego pasa baspieczeństwa chyba że jest gdzieś schowany , może ktoś podpowie mi jak to jest z tym pasem.
jestem nowym użytkownikiem insigni kombi , dzisiaj odkryłem , że brak środkowego pasa baspieczeństwa chyba że jest gdzieś schowany , może ktoś podpowie mi jak to jest z tym pasem.
- IBZI
- Moderator
- Auto: Insignia 2.0
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Gliwice
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Re: brak tylnego środkowego pasa bespieczeństwa
Napisz to po polsku i popraw literówki. Potem podnieś tylną kanapę i zobacz, czy ktoś tego pasa nie schował. Istnieje też opcja, że został odkręcony, wtedy pozostaje tylko kupno nowego i montaż.
-
P405
- Zapaleniec
- Auto: Insignia CDTI
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Leszno
- Otrzymał piwo: 28 razy
Pewnie auto było z kratką. Wtedy odkręcali pas bo 4 osobowe.
- bartekbilin
- Użytkownik
- Auto: Insignia CT
- Kod silnika: D20DTR
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Łódź
- Otrzymał piwo: 4 razy
Miałem 4 osobową poprzednią i pas był, ale odwrócony. W sensie był od strony bagażnika.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
P405
- Zapaleniec
- Auto: Insignia CDTI
- Kod silnika: A20DTH
- Miasto: Leszno
- Otrzymał piwo: 28 razy
Wszystko zależało od salonu. Teoretycznie powinni wywalić pas i na środku tylnej kanapy walnąć taki gruby podłokietnik na stałe. I oczywiście kratka. Ja miałem tylko kratkę, a reszty nie ruszali.
-
Kuri27
pas bezpieczenstwa
Witam
Potrzebuje pomocy wymontowalem kratkę i chciałem założyć pas .okazalo sie ze w środku jest pas ale ucięty. I teraz moje pytanie jak zamontować cały mechanizm pasa ? Jak sie do niego dostać? Czy jest możliwość czy trzeba próbować przez ten otwór w kanapie
Z góry wielkie dzięki
Potrzebuje pomocy wymontowalem kratkę i chciałem założyć pas .okazalo sie ze w środku jest pas ale ucięty. I teraz moje pytanie jak zamontować cały mechanizm pasa ? Jak sie do niego dostać? Czy jest możliwość czy trzeba próbować przez ten otwór w kanapie
Z góry wielkie dzięki
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
Re: pas bezpieczenstwa
Pociągnij kanapę/ siedzisko z obu stron.wyskoczy z zatrzasków i możesz je zdjąć całkiem
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
Kuri27
Re: pas bezpieczenstwa
Wiem już ściągnęłam ale potrzebuje sie dostać do tego mechanizmu co jest w oparciu . Żeby cały pas wymienić
-
Grzeslaw
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A16XER
- Miasto:
Montaż środkowego, tylnego pasa bezpieczeństwa
Witam,
Mam Insignie z 09r. zarejestrowaną na 4 osoby (auto z kratką). Środkowy tylny pas został schowany w oparciu kanapy. Chce teraz przerobić ją na auto 5os. Mam jednak problem z montażem pasa pod siedziskiem. Pas przykręcam do szarej śruby widocznej na zdjęciu. Niestety przy rozkładaniu i składaniu tylnego oparcia pas się napina i nie można go później rozwinąć. W jaki sposób jest ten pas u Was zamontowany?
Mam Insignie z 09r. zarejestrowaną na 4 osoby (auto z kratką). Środkowy tylny pas został schowany w oparciu kanapy. Chce teraz przerobić ją na auto 5os. Mam jednak problem z montażem pasa pod siedziskiem. Pas przykręcam do szarej śruby widocznej na zdjęciu. Niestety przy rozkładaniu i składaniu tylnego oparcia pas się napina i nie można go później rozwinąć. W jaki sposób jest ten pas u Was zamontowany?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.