--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Ramka lewarka biegów - automat

ODPOWIEDZ
marcowawa
Nowicjusz
Auto: Opel Insignia
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2016
Miasto: Warszawa

Ramka lewarka biegów - automat

Post autor: marcowawa » 6 mar 2026, o 16:43

Czy ktoś mógłby podać nr części j.w. - dla opcji OPC (srebrny mat/satyna)
Znalazłem w sieci nr takiej ramki dla wersji chrom: 112102920, a potrzebuję satynową.

P.S.
Ten dekor (srebrny) zaczął mi odchodzić - zaczęły się robić na nim purchle (takie bąble jak pod folią na ekranie tel, najpierw mniejsze, potem większe).
Aktualnie wygląda to tak :(
Obrazek

W sumie same z siebie - miał ktoś z was może taki przypadek ???
Znalazłem sam ten element (chrom) do kupienia na portalach, niestety tylko w Turcji:(www.cevreotomotiv.com/urun/otomatik-vit ... ignia-2649)
i Bułgarii (bazar.bg/obiava-49375025/ramka-za-skorosten-lost-opel-insignia-a-2008-2017-112102920) bez możliwości wysyłki do PL :(
U nas dostępny tylko jako komplet z mieszkiem i gałką za jedyne 1100 zł (pod mój VIN) :(

Gdyby ktoś miał namiar lub używkę w dobrym stanie do sprzedania w jakichś normalnych pieniądzach, dajcie znać proszę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio zmieniony 6 mar 2026, o 16:43 przez marcowawa, łącznie zmieniany 1 raz.

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”