Hejka
Zamówiłem w ramach testu coś takiego
http://www.uszczelki24.pl/index.php?p18 ... rka-61-101
Zobacze na starym fordzie jak to wygląda, czy nie psuje widoku... Insignia ma tę zaletę/wadę, że jakakolwiek ingerencja w wygląd nawet spowodowana szlachetnymi pobudkami, może zrujnować wygląd auta. Choć to nie powinno. chyba...
Nauczony ostatnimi tygodniami, myślę, jak uchronić się przed debilami parkingowymi...
Chyba nie wyjeżdżać z garazu... No ale jakby człowiek wiedział że się wywróci to by usiadł...
Próbowaliście takich ochraniaczy przezroczystych?
Jutro powinienem dostać, góra czwartek. ciekaw jestem czy to nie coś obleśnego:)
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOchrona kantów
-
dr_feelgood
Re: Ochrona kantów
No tez jestem ciekawy. W planie mam nalepienie na zderzak z przodu, pod spryskiwacze, pod lekkim kątem, by uchronić się choć po części przed sąsiadami i zamaskowac to milimetrowe wgniecenie
tak wychodzę na fajke co chwila i patrze na ten zderzak i dumam czy to dobry pomysł, bo on taki piekny...
Folia ma 2mm, bezbarwna, więc nie pownienem zrujnowac auta. jedynie pewnie brzegi będzie ciut widać.
Mają tez w asortymencie typowe folie na zderzaki, 5 cm szerokie, 26 długie, ale na Isię za wielkie moim zdaniem.
Są tez na tylne zderzaki do kombiaków
Folia ma 2mm, bezbarwna, więc nie pownienem zrujnowac auta. jedynie pewnie brzegi będzie ciut widać.
Mają tez w asortymencie typowe folie na zderzaki, 5 cm szerokie, 26 długie, ale na Isię za wielkie moim zdaniem.
Są tez na tylne zderzaki do kombiaków
-
bolek
Kiedyś na targach w Krakowie widziałem reklame tego na Porsche 911 z oklejonym zderzakiem ,maską i błotnikami taką folią.Nie było widać że jest naklejona folia.
-
dr_feelgood
na cały element była pewnie naklejona. jak pasek da się tylko, to bedzie kanty paska widac, no ale coś za coś.
Dziś nowego focusa widziałem, miał naklejone na kanty tylnych drzwi, wyglądało naprawdę spoko.
Dziś nowego focusa widziałem, miał naklejone na kanty tylnych drzwi, wyglądało naprawdę spoko.
-
dr_feelgood
Kolega ma dwie lewe rece wiec się spoci robiąc to jutro
no ale nakleić to chyba umiem hahaha , boże, oby
-- 6 sie 2013, o 13:51 --
Powiem tak ... Insignia za ladna jest na ta folię akurat. moze na kanty drzwi to tak, ale na zderzak nie.
-- 6 sie 2013, o 13:51 --
Powiem tak ... Insignia za ladna jest na ta folię akurat. moze na kanty drzwi to tak, ale na zderzak nie.
-
dr_feelgood
nakleilem i od razu zdarlem
mam teraz inne takie malenkie czarne, w wolnej chwili cykne foto. nawet nie razi, jest ok 
-- 16 sie 2013, o 19:34 --
juz sie przyzwyczailem. ludze sie ze w razie otarcia ponownego newraligiczny punkt tuz przy spryskiwaczu, choc ciut ochroni. Ale to tylko zludzenie. Jakby auto bylo czarne to luzik, niestety bezbarwnych nie ma, tylko srebrne.
Nie ma szalu, ale dziadostwa tz nie.chyba
-- 16 sie 2013, o 19:34 --
juz sie przyzwyczailem. ludze sie ze w razie otarcia ponownego newraligiczny punkt tuz przy spryskiwaczu, choc ciut ochroni. Ale to tylko zludzenie. Jakby auto bylo czarne to luzik, niestety bezbarwnych nie ma, tylko srebrne.
Nie ma szalu, ale dziadostwa tz nie.chyba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
kiego
Ale Ty jestes delikatnywojtassss pisze:Mieszane uczucia