--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuPodgrzewana kanapa
-
Qsy
Re: Podgrzewana kanapa
Odgrzeje trochę temat. A próbował ktoś wstawić podgrzewanie foteli kierowcy i pasażera od podstaw? Tak żeby na konsoli włączać jak w oryginale.. Rozumiem że potrzeba wstawić nowy panel klimatyzacji, maty grzewcze, ale czy jeszcze coś?
- Sizon
- Użytkownik
- Auto: Superb 3.6
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: WWL
- Otrzymał piwo: 4 razy
Kabelkologia, wiadomo.
Tak z głowy - masa, +12v pod bezpiecznik, 1 pin do bcm, 1 pin do panelu i chyba tyle.
Ktoś by musiał na schemat zerknąć.
Nie rozgryzłem Insignia na tyle, żeby stwierdzić, czy dany bcm ogarnia konkretną opcję, więc pod znakiem zapytania jest kwestia jego ewentualnej podmiany.
Tak z głowy - masa, +12v pod bezpiecznik, 1 pin do bcm, 1 pin do panelu i chyba tyle.
Ktoś by musiał na schemat zerknąć.
Nie rozgryzłem Insignia na tyle, żeby stwierdzić, czy dany bcm ogarnia konkretną opcję, więc pod znakiem zapytania jest kwestia jego ewentualnej podmiany.
-
Qsy
Ja dla mnie brzmi to jak czarna magia;-) Myślałem że skoro można łatwo wrzucić jakiś zestaw uniwersalny z osobnym przyciskiem to z ori też nie będzie problemu. A może by tak uniwersalną matę podpiąć pod ori przycisk w konsoli..czy może one są jakieś inne..Nie wiem bo nie rozbierałem konsoli.