--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Podgrzewana kanapa

Qsy

Re: Podgrzewana kanapa

Post autor: Qsy » 8 mar 2018, o 16:40

Odgrzeje trochę temat. A próbował ktoś wstawić podgrzewanie foteli kierowcy i pasażera od podstaw? Tak żeby na konsoli włączać jak w oryginale.. Rozumiem że potrzeba wstawić nowy panel klimatyzacji, maty grzewcze, ale czy jeszcze coś?

Awatar użytkownika
Sizon
Użytkownik
Auto: Superb 3.6
Kod silnika: inny
Rok produkcji: 2011
Miasto: WWL
Otrzymał  piwo: 4 razy

Post autor: Sizon » 8 mar 2018, o 20:48

Kabelkologia, wiadomo.

Tak z głowy - masa, +12v pod bezpiecznik, 1 pin do bcm, 1 pin do panelu i chyba tyle.

Ktoś by musiał na schemat zerknąć.

Nie rozgryzłem Insignia na tyle, żeby stwierdzić, czy dany bcm ogarnia konkretną opcję, więc pod znakiem zapytania jest kwestia jego ewentualnej podmiany.

Buluś
Klubowicz
Auto: Insignia 1.6T/ VC3,2
Kod silnika: A16LET
Rok produkcji: 2009
Miasto: Ożarów Mazowiecki
Otrzymał  piwo: 5 razy

Post autor: Buluś » 8 mar 2018, o 21:21

bcm zostaje, nie wiem jak z modułem pod fotelem

Qsy

Post autor: Qsy » 9 mar 2018, o 07:35

Ja dla mnie brzmi to jak czarna magia;-) Myślałem że skoro można łatwo wrzucić jakiś zestaw uniwersalny z osobnym przyciskiem to z ori też nie będzie problemu. A może by tak uniwersalną matę podpiąć pod ori przycisk w konsoli..czy może one są jakieś inne..Nie wiem bo nie rozbierałem konsoli.

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”