--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuCzujniki parkowania - brak wizualizacji
-
AdrianOl
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia 2.0cdt
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Ełk
Re: Czujniki parkowania - brak wizualizacji
Hej mam opcję parkowania i 6 czujników z przodu ale z tyłu tylko 4, to nomalne?
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
Raczej nienormalne. Jak masz asystenta parkowania to znaczy że tył był rozbity i po taniości naprawiany
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Kod silnika: inny
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 261 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
Dokładnie, bez asystenta parkowania na każdym zderzaku są 4ry czujniki, a z asystentem 6szt.
Radio 357 :)
-
Marian83
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Kielce
witam,
walczę z przypadłościami mojej insignii i potrzebuje opinii czy nie zwariowałem.
Mam insignię z 2019r. czujniki cofania działają jak dla nie tragicznie. Nie wykrywają przeszkód, czasem robią to z opóźnieniem nawet kilku sekundowym tzn. za mną ściana, dojeżdżam na lusterko i nic nie pika, nie pokazuje. Po kilku sekundach dopiero Piiiiiiiiiiiii. W poprzedniej insignii A wszystko działało super tutaj non stop się rozłączają, przestają pikać tylko pokazują, no masakra jakaś.
Zerknijcie proszę jak to działa u mnie i dajcie znać co myślicie. linki poniżej.
Zobaczcie też co myślicie utrzymaniu na pasie bo dla mnie też porażka. jak macie możliwość nagrania filmu to będę wdzięczny, serwis twierdzi ze wszystko jest ok i ten typ tak ma.
dzięki wielkie
walczę z przypadłościami mojej insignii i potrzebuje opinii czy nie zwariowałem.
Mam insignię z 2019r. czujniki cofania działają jak dla nie tragicznie. Nie wykrywają przeszkód, czasem robią to z opóźnieniem nawet kilku sekundowym tzn. za mną ściana, dojeżdżam na lusterko i nic nie pika, nie pokazuje. Po kilku sekundach dopiero Piiiiiiiiiiiii. W poprzedniej insignii A wszystko działało super tutaj non stop się rozłączają, przestają pikać tylko pokazują, no masakra jakaś.
Zerknijcie proszę jak to działa u mnie i dajcie znać co myślicie. linki poniżej.
Zobaczcie też co myślicie utrzymaniu na pasie bo dla mnie też porażka. jak macie możliwość nagrania filmu to będę wdzięczny, serwis twierdzi ze wszystko jest ok i ten typ tak ma.
dzięki wielkie
Ostatnio zmieniony 29 paź 2019, o 12:02 przez Marian83, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzegorz13
- Zapaleniec
- Auto: Insignia 4x4 v6
- Kod silnika: A28NET
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Lubin
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 10 razy
Wszystkie wersję mają 4 czujniki z tyłu a przód to 6 z asystentem parkowania i 4 bez asystenta
-
Szwagier
- Użytkownik
- Auto: Opel insignia A
- Kod silnika: A16LET
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Łuków
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 9 razy
Tak jak napisał wyżej grzegorz13 - z przodu jest 6 a z tyłu 4. U mnie tak jest przedlift 2011 asystenta parkowania mam. Na poprzedniej stronie napisałem 2×6 ale to było błędne. Czyli u Ciebie też jest wszystko jak trzeba.
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
Jednak normalne.Moja pomyłka.Az sprawdzałem u siebie,bo nigdy nie zwróciłem uwagi na to
-
Marian83
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Kielce
Po wygraniu nowego softu czujniki działają okMarian83 pisze: ↑20 paź 2019, o 13:18witam,
dzięki wielkie