Po wielu próbach udało się w końcu doprowadzić projekt do końca (wreszcie nie wali błędami) ale niestety dość poważnie dymi
W poprzednim aucie VC 1,9 dymienie było znacznie,znacznie mniejsze.
Poniżej wykresy serii i po modzie
Seria Mod
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebookudragi pisze: najpierw fmic i wtedy program i cel jest na 200KM
no to jak cel jest 200KM, to bez wymiany osprzętu można tyle uzyskać. Tylko trzeba iść do dobrego tunera, żeby nie było tak:
Kolego @Pałasz, reklamacja u tunera, nie ma prawa nic kopcić jak program jest dobrze zrobiony.Pałasz pisze:Po wielu próbach udało się w końcu doprowadzić projekt do końca (wreszcie nie wali błędami) ale niestety dość poważnie dymi
Temat jest bardziej złożonykmy pisze:edit
Może Ci wtryski leją. Poza tym, co to zam historia z błędami, o których wcześniej pisałeś. Wierzyć mi się nie chce, że z TuneForce oddali Ci auto i sypało błędami po programie. Gdyby tak było, to nie mieliby aż tak dużo pozytywnych opinii.Pałasz pisze:lekkiego bączka musi puścić, a u mnie powyżej 3 tyś to jest konkret bączek (może nie jest to chmura, ale wygląda nieciekawie)
OK, ale jak by tak miał walić niespalonym olejem napędowym w DPF to filtr zapychał by się co chwila, a tak nie mam. Filtr się wypala między 500 a 900 km, zależy od ilości km w trasie i po mieście.P405 pisze:Moc nie bierze się z powietrza tylko z większej dawki ON
Nie tak do końca.W Vectrze po programie nigdy nie dymiło przy gazie w podłogę. Byc może coś delikatnego,ale nigdy nie zauważyłem tego .Zresztą u braciszka również nigdy nie widziałem żeby dymił na czarnoP405 pisze:Bez dpf to cudów nie ma, musi zadymić. Moc nie bierze się z powietrza tylko z większej dawki ON.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Na poprzedniej stronie napisałem, że jest to dobra marka. Piotr, bo chyba tak ma na imię właściciel, robił auta moim znajomym i jeżdżą do tej pory bezproblemowo. A dosłownie przed chwilą wyjechał od niego kolejny znajomy A4 B8 2010 3.0 klekot podkręcony delikatnie pod 300 KM z wyciętym DPF'em, który posiadał AdBlue.dragi pisze:W swojej okolicy namierzyłem dwóch tunerów jeden istnieje już dość długo na lokalnym rynku (tuneUp)
Zapewne chodzi o uszczelkę smoka pompy olejowej, która znajduje się w misce olejowej.dragi pisze:Podobno się zacierają i mam się zainteresować dołem silnika. Poprosiłem o doprecyzowanie tego i dokładne wytłumaczenie po czym wnioskuje że te silniki nie dotrzymują do 250tys km przebiegu. Panowie wiecie może co ten gość miałna myśli mówiąć o dole silnika ? Czy chodzi o jakieś wycieki czy może na coś szczególnego zwrócić uwagę ??