--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Pomoc w zbiórce dla Kasi

...na tematy kwadratowe i podłużne
ODPOWIEDZ
2nec
Użytkownik
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTL
Rok produkcji: 2010
Miasto:

Pomoc w zbiórce dla Kasi

Post autor: 2nec » 27 cze 2017, o 12:50

Cześć koledzy. Poniżej zamieściłem link do zbiórki pieniążków dla mojej bardzo dobrej sąsiadki kobieta zachorowała na raka, ok miesiąca temu dowiedziała się o tym zrobiono jej odrazu operację niestety franca jest złośliwa (rak) zrobiła przerzut na nerke w przeciągu miesiąca z 1,3 cm wielkości powiększyła się na 5,1 cm jest to zdecydowanie za szybko. Wczoraj Kasia dowiedziała się z wyników że musi mieć natychmiastową operacje max do miesiąca czasu później będzie za późno. Niektórzy mogą powiedzieć, Marcin to tylko sąsiadka otóż jest to osoba która w trudnych chwilach za małolata pomagała mnie i moim rodzicom.

Zwracam się do Was z ogromną prośbą pomóżcie uzbierać wymaganą kwote jeśli możecie wyślijcie chociażby jedną złotówke to nie wiele ale dla tej kobiety to możliwośc cieszenia sie widokiem uśmiechu dzieci i dzieci ich dzieci. Również skopiowanie linka wstawienie go np na Facebooku mnoży szanse. Z góry Wam dziękuje

Prośba do Zarządu o wysoką range tego posta im więcej osób przeczyta tym większe szanse na zebranie pieniążków

https://zrzutka.pl/x7jb6z

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rozmowy różne...”