Ping pisze:Dasz radę ogarnąć wszystko przed wyjazdem?
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Zaraz idę rejstrować auto o 7,30 i jadę do Rzeszowa odbierać Hondę. Auto całkiem przuyemnie jeździ bardzo cicho , nie ma szumów wiatru , jedyne co słychać to silnik gdy sie ciśnie , a ten 130 ps nawet się zbiera chętnie , owszem brak tego momentu obr. Od dołu, ale ciągnie . Tylko wersja nie Executiv i felgi 16 trochę to nie wygląda, na zimę kupię 18 ki i 3 opony Wredestein quartac 5

Miałem kupić używane auto 2-3 letnie, stały 3 CR-V 2,0 benzyna przebieg 30, 50 tys , po fotelach widać , że najechane wiecej, żadnej gwarancji, ale zgodnie z powiedzeniem dr Housa : wszyscy kłamią, to nawet w salonie używki mogą być bite, po awariach i kręcone ! Ten z lawety mi podpowiedział , fajny facet , pogadaliśmy sobie trochę, mówi: panie wszyscy kręcą .
Dość ulepków, mam 4 lata gwarancji , AC OC Hondy z asistance cała Europa bez limitu, auto zastępcze na czas naprawy 7 dni plus EXTRA ubezpieczenie na leczenie turystyczne cała Europa.
Opel czeka na kupca , a jeśli nie sprzedam to go zrobię jeszcze , finansowo musze się ogarnąć bo nie planowany zakup i jestem zarżnięty jak świnia

, że kasy na wakacje na styk, a wypłata 15 go dopiero.
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Dodano po 5 minutach 1 sekundzie:
kecraminsignia pisze:No dobra. Przyznam że dostałem małe rozwolnienie związaną z sytuacją @bodexa gdyż lada chwila również mam zamiar wybrać się w trasę do Czarnogóry

Nie ukrywam że nie mam zamiaru mieć spapranych wakacji a o synu i żonie nie wspomnę.
A tak na serio to nurtował mnie mój stan oleju na bagnecie o którym już pisałem w innym temacie.
Największy problem to że nie miałem idealnie płaskiego gruntu gdyż jestem w pracy ale stan na bagnecie dla wszystkich zdjęć pochodzą z tego samego poziomu auta.
Lepiej zaglądnij do panewek.
Mnie kusiło by je zmienić rok temu, ale jeździł fajnie, przyśpieszał...
Każdy po komunikacie ciśnienia oleju powinien zmienić panewki .
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka