Nie spotkałaś mojej kobity na drodze... A1 Gdańsk-Łódź-Gdańsk, 600 km z czystym kontem, tzn. nie będąc przez nikogo wyprzedzonym... Tyle że spalanie bliskie 20/100, więc pewnie w końcu byś ją wyprzedziła, na wysokości zjazdu na stację paliw
M.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuNie spotkałaś mojej kobity na drodze... A1 Gdańsk-Łódź-Gdańsk, 600 km z czystym kontem, tzn. nie będąc przez nikogo wyprzedzonym... Tyle że spalanie bliskie 20/100, więc pewnie w końcu byś ją wyprzedziła, na wysokości zjazdu na stację paliw
No to mi poprawiłeś humor ja w weekend zrobiłem trasę S3 do Świnoujścia i z powrotem no i tylko kilka aut mnie wyprzedziło gdy im pozwoliłem ponieważ podejrzewałem iż to niebiescy jadą a zużycie paliwa oscylowało na poziomie 13-14l to chyba mało no niewassermann pisze: ↑16 wrz 2018, o 22:30Nie spotkałaś mojej kobity na drodze... A1 Gdańsk-Łódź-Gdańsk, 600 km z czystym kontem, tzn. nie będąc przez nikogo wyprzedzonym... Tyle że spalanie bliskie 20/100, więc pewnie w końcu byś ją wyprzedziła, na wysokości zjazdu na stację paliwOna potrafi trzymać wysoką prędkość cały czas, a mnie to męczy
No i poprzednia Insia idealnie sprzyjała takiej jeździe. Nowa nie ma tak idealnie "sztywnej" kierownicy, do tego jest głośniejsza. Ale za to mniej podatna na podmuchy, no i hamulce petarda.
O paaanie w życiu bym tego nie dostrzegł na tym zdjęciu
Przepraszam ale w drodze nie widziałam czy to widoczne czy nie. Tak jeszcze jestem w TV... jeszcze pewnie ze dwie godziny, muszę zaraz znowu wyłączyć telefon
A ja bym pokusił się o komentarz typu: nareszcie szef mi zaczął płacić
No no pisało tam coś o wieku przed zmianą
Ajajaj...
Tak, dziś autobusem, zajmuję się też zasobami ludzkimi i w ramach współpracy z TV wiozłam 50 ślicznych blondynek, ale też Wam nie pokażę. Pfff.... nie zasłużyliście