Niunia odpoczywa pod pokrowcem.
Mam przestrzeń i wiatr we włosach. Bezcenne.
M.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

sam korzystam z jego usług. 
no i przy okazji Kaszuby zwiedzisz 

Ja byłem w Jastrzebiej górze. I nie powiem żeby ludzi było mniej - ciasnota, ścisk a w restauracji kolejki i to nie jednej... ceny nie takie straszne jak to niektórzy opisują, chyba że wybierasz rybę na wagę i potem kilogramowego pstrąga albo coś w tym stylu reszta w granicach rozsądku.dokia pisze:Gdzie Wy na urlopy w tym roku? Ja już nie zdążę za granicę. Ale patrzę, że sporo ofert zagranicznych w fajnych cenach teraz pojawia się na necie, tylko to takie Last Minute z wylotem jutroto ja nie ogarnę się. Za tydzień jadę nad polskie morze, do hotelu bez dzieci. Fajnie że są takie hotele
Podobno od 20.07 znowu wracają upały to wygrzeję się jak jaszczurka
Podobno w tym roku z wypoczynkiem słabo przez ceny paliw i dojazdu na te urlopy. Niby obłożenie ośrodków to średnio 50% miejsc. @Mateo, jak byłeś teraz to luźno było czy jak zwykle?
Ja jakoś dojechałem z Krk do tego ujścia Świny to chyba też musiałbym obwieścićdokia pisze:Tam to chociaż pogoda pewna
A umieścisz wpis na grupie fb że Insignia dojechała do Cro? Bo na fb to taka moda teraz na dojechanie Insigni na wczasy i z...Jakby dłuższy wyjazd niż wkoło komina był niemożliwy dla tego auta. Śmiesznie na tym FB. Wczasy są wydarzeniem roku.
O tak trzeba zrobić:
ale nie bo to tylko jazda po Polsce to się nie liczy 
dodatkowo pisząc, że "udało się przejechać bez awarii"