--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Wyjazd na Euro 2016

...na tematy kwadratowe i podłużne
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KenyBDG
Użytkownik
Auto: Insignia B
Kod silnika: B15XFT
Rok produkcji: 2017
Miasto: Warszawa
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 4 razy

Wyjazd na Euro 2016

Post autor: KenyBDG » 5 maja 2016, o 10:42

Szanowni Forumowicze, Już za miesiąc zaczynają się mistrzostwa europy w piłce nożnej we Francji. Stety czy może niestety jestem zagorzałym kibicem i staram się jeździć za naszą reprezentacją.
Tym razem postanowiłem wybrać się samochodem :), trochę długa wyprawa, ale co tam, do odważnych świat należy :). Wstępnie zakładam że moja trasa będzie wyglądała w następujący sposób:
https://goo.gl/maps/fLuY8sHjqBR2.
Moje pytanie do Was wszystkich, czy macie jakieś zalecenia czy porady, czy lepiej coś ominąć czy może pojechać inną trasą ponieważ warto coś zobaczyć po drodze.
Także zapraszam do dyskusji :)
Ostatnio zmieniony 5 maja 2016, o 21:00 przez KenyBDG, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
OLO85
Użytkownik
Auto: Insignia SportTourer
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2011
Miasto:

Re: Wyjazd na Euro 2016

Post autor: OLO85 » 5 maja 2016, o 14:29

"do odważnych świat należy" bardziej bym się skłaniał, że ten tekst pasuje do ogólnie pobytu we Francji podczas Euro niż podróż Insignią 4t km :-)
ps: masz bilety?

Awatar użytkownika
coolmobil
Zapaleniec
Auto: Skoda Superb
Kod silnika: inny
Otrzymał  piwo: 2 razy

Post autor: coolmobil » 5 maja 2016, o 18:15

Jadąc przez Belgię polecam zahaczyć o Brugie. Piękne miasto, Belgijska Wenecja. Niesamowity wybór piw w pubach i pełno sklepów z czekolada. Dla każdego coś przyjemnego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
IBZI
Moderator
Auto: Insignia 2.0
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2013
Miasto: Gliwice
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 42 razy

Post autor: IBZI » 5 maja 2016, o 20:20

Weź pod uwagę, że podczas mistrzostw może być przywrócona kontrola na granicach. Choćby wyrywkowa, jest w stanie znacznie wydłużyć podróż.

Awatar użytkownika
KenyBDG
Użytkownik
Auto: Insignia B
Kod silnika: B15XFT
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 4 razy

Post autor: KenyBDG » 5 maja 2016, o 20:54

OLO85 pisze:"do odważnych świat należy" bardziej bym się skłaniał, że ten tekst pasuje do ogólnie pobytu we Francji podczas Euro niż podróż Insignią 4t km :-)
ps: masz bilety?
Niestety jest tak jak mówisz, jeden z moich kolegów zrezygnował z wyjazdu, twierdząc że nie chce ryzykować. Co do biletów to mam, bez nich bym nie jechał :)
coolmobil pisze:Jadąc przez Belgię polecam zahaczyć o Brugie. Piękne miasto, Belgijska Wenecja. Niesamowity wybór piw w pubach i pełno sklepów z czekolada. Dla każdego coś przyjemnego.
Brugia trochę daleko. Z chęcią bym pojechał, ale niestety kolegi żona musi wrócić w poniedziałek do pracy, więc musimy wracać do PL. Gdyby nie to że musimy wracać przed 20.06 to pojechałbym na mecz Polska- Ukraina. .......bilety już sprzedałem

Przeraża mnie trochę trasa Nicea- Paryż, wyjeżdżamy z samego rana, prawie 900km, wpadamy na mecz, potem hotel i rano do PL.

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rozmowy różne...”