--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOddział UK
-
mariuszmikolajczak
Re: oddzial UK
witam będę jechał Niemcy,Holandię,Belgię,Francję potem promem do Dover a pózniej już M25 i M4
-
mariuszmikolajczak
ok jadę A2 kierunek Hannower-Bielefeld-Duisenburg potem kierunek Venlo i dalej Eindhoven Antwerpen Gent Dunkerque Caleis wyjazd mam z Płocka około 15 w niedzielę
-
jaromat
ach szkoda to do mnie ani nie dojezdzasz,a zobacz tu Hannover-Osnabrück -Nordhorn -Eindhoven
-
mariuszmikolajczak
-
sojus
Witam. Koledzy czy ktoś z londynu ma Insignię 2.0 CDTI 160KM, 2.0T i 1.8?
Planuje w maju zakup ale jeszcze z tym silnikiem nie miałem żadnego kontaktu a z checią dowiedziałbym się czegoś ciekawego - czytam fora i już mam mały mętlik w głowie
Planuje w maju zakup ale jeszcze z tym silnikiem nie miałem żadnego kontaktu a z checią dowiedziałbym się czegoś ciekawego - czytam fora i już mam mały mętlik w głowie
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
1,8 odpuść
2,0T trochę pali
2,0 ma kiego
2,0T trochę pali
2,0 ma kiego
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
sojus
wlaśnie najbardziej pasi mi CDTI 160 KM i taki też będzie szukany 
-- 19 sty 2014, o 21:18 --
Witam. Koledzy planuje kupić sobie auto w Polsce i przyjechać nim tutaj do Anglii ale czytam sobie jak to wszystko wygląda i przepisy mówią jasno, że niestety nie można sobie bez przeszkód i obaw jeździć polskim samochodem w UK i dlatego chciałem Was zapytać czy są jakieś kruczki na obejście tych problemów - angole to gołąby to fakt więc może jest jakiś sposób aby zastać swojego samochodu na policyjnym parkingu
Zaznaczam, że nie interesuje mnie póki co kupno samochodu z kierownicą po drugiej stronie - za kilka lat planuje powrót (nie wiem czy to nastąpi prędzej czy później ale kiedyś na bank)
-- 19 sty 2014, o 21:18 --
Witam. Koledzy planuje kupić sobie auto w Polsce i przyjechać nim tutaj do Anglii ale czytam sobie jak to wszystko wygląda i przepisy mówią jasno, że niestety nie można sobie bez przeszkód i obaw jeździć polskim samochodem w UK i dlatego chciałem Was zapytać czy są jakieś kruczki na obejście tych problemów - angole to gołąby to fakt więc może jest jakiś sposób aby zastać swojego samochodu na policyjnym parkingu
Zaznaczam, że nie interesuje mnie póki co kupno samochodu z kierownicą po drugiej stronie - za kilka lat planuje powrót (nie wiem czy to nastąpi prędzej czy później ale kiedyś na bank)
-
jaromat
-
Emilio89
Kolego właśnie nie dawni zakupiłem 2.0cdti 160kmsojus pisze:Witam. Koledzy czy ktoś z londynu ma Insignię 2.0 CDTI 160KM, 2.0T i 1.8?
Polecam i zapraszam jesli chcialbys rzucic okiem mieszkam na Croydon
-
Qiub666
Re: Oddzial UK
Ja zapraszam do luton mam 2.0 cdti w sri wersji. Przyjemnosc z jazdy jest przednia
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
Qiub666
Re: Oddzial UK
Teoretycznie jakis czas temu bylo ze aby jezdzic pklskim autem po uk tak co pol roku musisz wyjechac z uk zeby ci sie licznik zzerowal. Natomiast zawsze mozesz sobie polskie prawko zarejestrowac na policji I dostaniesz ksiazeczke na punkty. Rowniez mozesz ubezpieczyc polskie auto w uk ale moze tronke drozsze ale niekoniecznie. A o ilenie bedziesz rozrabial polskim autem w uk I jakis zyczliwy sasiad cie nie podjebie to moznaby smialo smigac polskim autem po drogach uk
-
seba969
Re: Oddział UK
witam wyspiarzy
widzę ze mało nas tu w UK ale zawsze można jakiś mały spocik urządzić
widzę ze mało nas tu w UK ale zawsze można jakiś mały spocik urządzić
-
mailondon20
Witam was moze jakis spot zrobimy na wyspach co wy na to bo spora cześć nas jest w UK 
-
seba969
21/02 jade do Wolverhampton na 13:00 na spot z VKP oddzial UK, w sumie po drodze bym mial na spot ICP ale nie wiem czy ogarnę to wszystko
A gdzie dokładnie jest ten spot? Moze bym na chwile zawitał poznać was osobiście
Dajcie jaki postcode to zobaczę czy po drodze mam i o ktorej godz sie spotykacie?
A gdzie dokładnie jest ten spot? Moze bym na chwile zawitał poznać was osobiście
Dajcie jaki postcode to zobaczę czy po drodze mam i o ktorej godz sie spotykacie?