Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wczoraj zostały przyciemnione szyby a dziś z nudów został nałożony Ceramizer na całe auto w dalszych planach przyciemienie tylnych lamp farbą malowanie zacisków hamulcowych tylko jeszcze nie wiemna jaki kolor czerwony bądź niebieski uruchomienie wideo podczas jazdy przez yerrego i podniesienie mocy
alehandro myślałem o foli jak byłem na przyciemnianiu szyb a gość stwierdził że ciężko będzie ze względu na kształt lamp i powiedział że lepiej farbą do lamp dwie trzy warstwy
@Rafi3040 jak oceniasz CERAMIKKERa? na mnie nie zrobił piorunującego wrażenia... chyba zwykłym QD dałoby się osiągnąć taki sam efekt, a roboty sporo mniej
Mateo powiem ci, że liczyłem na lepszy efekt z tego co widziałem w reklamach dupy nie urywa dziś bawilem się z lampami tylnymi mianowicie chciałem je pomalować na czarno ale nie stety po dwóch próbach dałem spokój nie był zadowalający efekt miałem tylko roboty ze zmywaniem farby jednak tylko chyba folia tylko że względu na kształt lamp nie ma chętnego by się tego podjął
Ale po co to robić? Sama lampa jest fajna tylko ten chrom co przez nią idzie ją szpeci w ST. Bez tego chromu lampa jest fajna. A nikt się nie dowali za takie przyciemnianie.
W sumie może i tak one same w sobie są już lekko przyciemnione a ten chrom w lampie to chyba plastikowy jest z tego co zauważyłem. Dziś przyszła mała puszeczka vLinker MC+ po pobraniu funkcji specjalnych w opel dpf można konfigurować zmiany w liczniku , radiu, reset oleju, kontrola wentylatorów