Po "fejslifcie" w wersji RS masz juz tylko benzynę. I dobrze...
Trochę poczytałem... w Kodiaqu rzeczywiście jest jakiś system który generuje dźwięk silnika jakoś sie to ładnie tak nazywa... Dynamic Sound Boost. Natomiast nic o tym nie pisza w Małej Kurze. I po tym moim riserczu dalej nie jestem przekonany czy to glosnik czy nie. Czekam co ten Twój Kuroznawca powie... póki mnie nie wyprowadzi z błędu stoję przy tym że w kodiaqu jest wspomagacz a w Octavii sportowy (pseudo) wydech.
Dorka... Tu nie chodziło o to, żeby po kupnie nowego auta zrugac Opla, tylko stwierdzić różnice, na które wiek auta (pozornie) nie ma wpływu... bo od mycia sie raczej nie skurczy... nawet w środku po intensywnym praniu tapicerki.
Nie porównuje radia, kamery, multimediów czy bajerów które jedno ma, a drugie nie. Nie o to chodziło i nie do tego zmierzałem. Wiadomo że w tym momencie samochody znowu dokonały skoku technologicznego i nie ma co porównywać starego z nowym pod tym kątem. Patrzyłem z pozycji ojca i męża który kupił Auto, które będzie dawało dużą frajdę jak przyjdzie na nią ochota, ale jednocześnie bedzie dalej tak praktyczne jak poprzednie.
Jakbym sie uparł to i mój stary dizelek mógłby pierdziec i strzelać z wydechu... gotowe zestawy były w granicach 5-7kPLN, Ale po co, jak można całe Auto wymienic...
Aaaa w całej tej wymianie zapomniałem...
Dziękuję. Fajnie, że sie podoba
Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka