--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Vauxhall Isia by Qiub666

Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik
Auto: Insignia 1.6 Turbo
Kod silnika: A16LET
Rok produkcji: 2012
Miasto:
Otrzymał  piwo: 3 razy

Re: Vauxhall Isia by Qiub666

Post autor: Luki » 13 lip 2014, o 11:56

Już po furce Luki xd Czytaj kilka postów nad Tobą :D

Namazane z Z1 by Tapatalk

Qiub666

Re: Vauxhall Isia by Qiub666

Post autor: Qiub666 » 13 lip 2014, o 16:36

wojtassss pisze:Nie mogę zrozumieć jakim cudem była to całka. Dostał tylko wahacz tak i kilka pierdół tak?
no dokladnie tak jak pisalem wczesniej pare tygodni temu mam rozpiske z kosztorysu robot nie wiele do roboty tylko ceny z kosmosu. Gdybym mial mozliwosc dodatkowej oceny w miescie gdzie mieszkam podejzewam ze cena ostateczna z vatem nie przekroczyla by moze 3 tys funtow ale no coz auto zostalo scholowane do warsztatu ktory wspolpracuje z aston martinem itd itp . wiec i cena odpowiedno wysoka za naprawe ktora musialaby byc pokryta przez ubezpieczenia wiec za 4100 + vat gdzie ja zaplacilem za auto 5650 to im sie nie oplacalo jej naprawiac :(((( wiec ja woleli zezlomowac lub sprzedac na czesci na aukcji. A ja zostalem splacony po wycenie wartosci auta. No wiec poki co pobujam sie Astra szczuplejsza wersja Isi. :))) a na Isie przyjdzie jeszcze czas za pare miesiaczkow musze tylko znalezc odpowiednia :)))

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta forumowiczów”