Szerokości !
A może chcesz kota czarnego, takiego z pięknym ogonem, bo ja mam już dwa a to też dziewczynka
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebookuwassermann pisze: ↑13 paź 2025, o 09:09111.111 kmwassermann pisze: ↑4 cze 2025, o 06:15100.000 km
03.06.2025 na A1 węzeł Turzno w kierunku na południe.
09.10.2025 na S7 między Mławą a Glinojeckiem.
Lubimy się z S7. Dobra trasa, fajnie zrobione łuki, GSi i ja. Stacja Orlen w Glinojecku też mnie polubiła![]()
M.
Jakie pieniądze są przyzwoite za takie auto z takim przebiegiem w bardzo dobrym stanie?Pytam dlatego że w maju kupiłem Gsi ale w dieslu za 19 tys euro.Full wypas oprócz szyberdachu.110 tys nalotu.Takich aut jest mało na rynku więc te 44 sztuki które wtedy były na sprzedaż w de obejrzałem w przeciągu dwóch tygodni.Najezdzilem ponad 4 tys km.Nie kupiłem najdroższego wręcz przeciwnie ,kupiłem najtańszy ,który był wart uwagi.Stąd moje pytanie.Wiem że na insignie popyt jest mały od czasu jak zaprzestano produkcji ale za Odrą można znaleźć egzemplarze po 30 tys euro i więcejMarek1972 pisze: ↑24 paź 2025, o 12:39Czy już nie czas, aby GSI odjechało. Ceny insigni
, ale 1wł. GSI 2.0T robi swoje , przebieg jeszcze bardzo atrakcyjny , jednak 7lat minęło
. Znaleźć mądrego klienta co się nie sugeruje cenami na otomoto i można jeszcze godny pieniaądz wyciągnąć
. Choć ja gdybym miał takie GSI ciągnął bym do 200tys nalotu
. Niestety ze swoim Enjoy musiałem uciekać i to był dobry ruch , jeszcze przyzwoite pieniądze udało się
🖐