--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

ST 2.0 160 km --->>> steq <<<---

steq

Re: ST 2.0 160 km --->>> steq <<<---

Post autor: steq » 8 lut 2015, o 20:57

PS. widze że belek nie montowałeś w zalecanych miejscach?
O ile z przodu w zalecanych to z tyłu o jakieś 10 cm za otworami - zamierzam tylną przesunąć jeszcze do tyłu na wysokości słupka .

-- 8 lut 2015, o 20:56 --
Mikołaj pisze:Wyglada super ;) Powiedz jak te belki Thula, chuczą jak są same na aucie bez boxa? Bo ja mam ori Opla i przy 120-140 km/h chuczą strasznie.
Dzisiaj śmigałem bez boxa i przy prędkosci 150 km/h belki praktycznie nie słychać. Dodam że dzisiaj był duży wiatr co z pewnością jeszcze bardziej wpłynęłoby na ewentualne szumy. Podsumowując - nie mając doświadczenia z innymi belkami - oceniam je na bardzo ciche.

Awatar użytkownika
Mikołaj
Użytkownik
Auto: Insignia 1,6 Turbo
Kod silnika: A16LET
Rok produkcji: 2009
Miasto: Amsterdam/Sosnowiec

Post autor: Mikołaj » 8 lut 2015, o 22:52

To pięknie ;) W belkach ori przy takiej prędkości to już gwizda bardzo. A zaczyna być już słychać od około 100-110 km/h. Chyba pomyślę o wymianie na Thula :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Artur-x

Post autor: Artur-x » 5 kwie 2015, o 21:42

steq , mega zdjęcia , wiem że z przed 2 lat , ale większość (nie wszystkie ale.. ) mi się podobały , światełka - kozak.
powiedz jeszcze czy to światełko co się ponoć najbardziej nagrzewa w schowku też zmieniłeś na led? jak tak to jaki?
Zajmujesz się fotografią , bo myślę że miejsca, czas, światło, itd.. nie są przypadkowe :P

steq

Post autor: steq » 7 kwie 2015, o 09:37

Dziękuję Artur-x za miłe słowa :) Lampka w schowku tez wymieniona na 42mm 8 SMD 10x42 SV8,5 C10W. Co do zdjęć - czy zajmuje sie fotografią? - amatorsko jak mam czas i ochotę. Wtedy jak robiłem te zdjęcia, to rzeczywiście szukałem odp miejsca, pory dnia i odpowiednich ustawień aparatu ;) Od jakiegos czasu zbieram się na jakąś nową sesyjkę ale jakoś ciężko mi to idzie :lol: Fajnie słyszeć że komuś się podoba.

Artur-x

Post autor: Artur-x » 7 kwie 2015, o 10:07

No no spoko, jak by ci modelki brakowało to moja isia chętna ;)

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta forumowiczów”