--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Insia by ewuschris

Awatar użytkownika
peja-1991
V-ce Prezes ds organizacyjnych
Auto: Insignia
Kod silnika: D16SHT
Rok produkcji: 2019
Miasto: Warszawa
Postawił piwo: 3 razy
Otrzymał  piwo: 98 razy
Kontakt:

Re: Insia by ewuschris

Post autor: peja-1991 » 10 lut 2014, o 22:17

Panowie proszę bez napinania się.
Krzysiek - zrozum proszę krytykę.
Nikt nie napisał w żaden wulgarny sposób. O gustach się nie dyskutuje - jedni lubią białe inni czarne.
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński

Grzegorz

Post autor: Grzegorz » 10 lut 2014, o 22:18

Mi też się średnio podoba...
Twoje rybki, Twoje akwarium.
Wielu osobom też np. nie podobają się białe ledy w środku auta, a mi tak.
Tak więc jeżeli Ty się z tym autkiem dobrze czujesz, to najważniejsze, bo to Twoje auto.

Niedzwiedz

Post autor: Niedzwiedz » 10 lut 2014, o 22:20

Peja cicho bo ty mnie też skrytykowałes i święty nie jesteś :-D nie podoba Ci się mój Photoshop :-D

Wysłane przy użyciu Tapatalka.

Adam10

Post autor: Adam10 » 10 lut 2014, o 22:22

Właśnie to mnie się nie podoba. Bo najpierw powienien wlecieć pakiet, a na końcu dla podkreślenia emblematy Irmiego.... a wielgachne naklejki odrobinę dla mnie zalatują tandetą. Ja mam właściwie cały pakiet irmschera i mam tylko jedną skromną naklejkę we wnętrzu - reszta to emblematy

Awatar użytkownika
peja-1991
Kontakt:

Post autor: peja-1991 » 10 lut 2014, o 22:24

Niedzwiedz pisze:Peja cicho bo ty mnie też skrytykowałes i święty nie jesteś :-D nie podoba Ci się mój Photoshop :-D

Niedzwiedz - po prostu nie jestem zwolennikiem takich fotek.
Jeżeli chcesz takie felgi to ja mogę swoje odsprzedać ;)

Także jestem zdania, że najpierw powinien wpaść pakiet Irmschera a nie naklejki.
Zwłaszcza jak ktoś uważa się za maniaka firmy Irmscher. Znam takich ludzi jak choćby MIR, który ma pakiet Irmiego a mimo wszystko nie oszpecił Insigni naklejkami.

ewuschris

Post autor: ewuschris » 10 lut 2014, o 22:25

To spox
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 23:51 przez ewuschris, łącznie zmieniany 2 razy.

Niedzwiedz

Post autor: Niedzwiedz » 10 lut 2014, o 22:26

Peja Żartuje sobie delikatnie FL zrobiłem ze zdjęciami bez przesady kolor widać prawdziwy ale spoko nie ważne bo chciałem go pocieszyć bo mam takie same na lato w garażu :-D

Niedzwiedz

Re: Odp: Insia by ewuschris

Post autor: Niedzwiedz » 10 lut 2014, o 22:28

ewuschris pisze:
Niedzwiedz pisze:Juz nie mogę na to patrzeć :-P hehe panie ewu masz /cenzura/ felgi :-D na lato zakładam takie same :-D ha

masz dokladnie takie same,i z czego ha ? wiec i ja sie posmieje z ciebie ,powiedz mi tylkna ile byloby cie stac w przeciagu 2 miesiecy,dam reke i glowe uciac ze nie na tyle co ja wlozylem do tej pory kolego

MAM TAKIE SAME W GARAŻU FELGI I BARDZO MI SIĘ PODOBAJA juz jesteś przewrazliwiony i nie pisz mi o kasie ok ;-) kto co więcej wydał bo to nie ładnie.

Awatar użytkownika
yerry
Prezes ICP
Auto: Insignia B GS
Kod silnika: B20NFT
Rok produkcji: 2018
Moje auto: https://insignia-club.pl/viewtopic.php?f=52&t=8653
Miasto: Kraków
Postawił piwo: 26 razy
Otrzymał  piwo: 99 razy
Kontakt:

Post autor: yerry » 10 lut 2014, o 22:29

Krzysiek nie przejmuj się wypowiedziami niektórych 'fachowców', jak widać najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy modyfikacje swoich aut mają głównie, albo nieustająco tylko w planach. Rób swoje, baw się tym dobrze i lej z góry na kąśliwe uwagi. Ty jeździsz swoim autem, Tobie ma się podobać, Ty masz się w nim dobrze czuć.
Koledzy może więcej dystansu i kultury w wypowiedziach...
Wymiana na HMI2.5 z Android Auto CarPlay | Aktywacja Android Auto | Aktywacja kamery cofania
https://insipro.pl/

ewuschris

Re: Odp: Insia by ewuschris

Post autor: ewuschris » 10 lut 2014, o 22:32

Luzik
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 23:10 przez ewuschris, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
peja-1991
Kontakt:

Post autor: peja-1991 » 10 lut 2014, o 22:33

Krzychu przyjmij krytykę na klatę i dąż do obranego przez siebie celu.
Zrozum, że każdy ma jakiś swój pogląd i robi wedle swojego gustu.
Panowie proszę grzeczniej się wypowiadać bo będę zmuszony nagradzać.

Niedzwiedz

Post autor: Niedzwiedz » 10 lut 2014, o 22:35

Miałeś chyba ciężki dzień w pracy naprawdę po to jest forum Ty wstawiasz swoje auto i musisz się z tym liczyć ze ktoś ładnie powie a ktoś inny brzydko i Nie musisz brac to do siebie a tym bardziej się denerwować ja osobiście uważam ze insignia sama w sobie jest piękna wystarcza piękne koła i piękny lakier.

Awatar użytkownika
Alex
Zapaleniec
Auto: Peugeot 508
Rok produkcji: 2017
Miasto: Iława
Otrzymał  piwo: 8 razy

Post autor: Alex » 10 lut 2014, o 22:35

No i się obraził :) To jak, potrafisz przyjąć krytykę czy nie ? Bo jedno piszesz, a drugie robisz.
BTW, już się więcej nie udzielam bo dostanie mi się od "zielonych".
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca CZERWIEC 2014

Adam10

Post autor: Adam10 » 10 lut 2014, o 22:38

Ja jestem po prostu uczulony jak ktoś ma naklejki Irmscher, a na allegro wystawia dumne "pakiet Irmscher" :lol:
a te naklejki wlaśnie z tym mi się kojarzą. Na prawdziwy pakiet trzeba wyłożyć od kilku do kilkunastu tysięcy i siedzi się całymi dniami polując na rarytasy.... ale może ja się nie znam :p

i też jestem zdania, że to właścicielowi auto ma się podobać i robi je dla siebie, także jeżeli dla Ciebie jest to ok to dąż do obranego przez siebie celu

ewuschris

Post autor: ewuschris » 10 lut 2014, o 23:01

Oczywiście że poleci co nieco,a wracając do naklejek to przecież napisałem wyraźnie ze zerwane
,to kto tu jest nierozsadny? Aby dopiec ,po co ?przecież można np
Wyrazić się w inny sposób niż porównywać insignie do poloneza,po co to,nie możnaby napisać ze
Nie podobają mi się twoje felgi i dobrze by wygladal np w 19kach takich czy siakich,mam racje?
Ostatnio zmieniony 2 sie 2015, o 00:08 przez ewuschris, łącznie zmieniany 2 razy.

ewuschris

Post autor: ewuschris » 10 lut 2014, o 23:14

Alex pisze:No i się obraził :) To jak, potrafisz przyjąć krytykę czy nie ? Bo jedno piszesz, a drugie robisz.
BTW, już się więcej nie udzielam bo dostanie mi się od "zielonych".
Ha ha ha ha przyjmuje bez obrazy ha ha ha pozdro

kiego

Post autor: kiego » 11 lut 2014, o 09:30

A ja wciaz nie otrzymalem odpowiedzi na moje proste pytanie,a mianowicie czy robiles wszystko samemu,czy tez takie auto kupiles?Generalnie strasznie brakuje mi konsekwencji w tym co jest z autem zrobione,i tak jak lampy i kierunki ciemne ,to dlaczego 3-ci stop nie?To samo dotyczy tylnej listwy na czarno oraz gryfina na czerwono,a grill seria i w chromie.Powiem Ci tak ze to nie moj styl i moze bym zostawil kierunki ze skrzelami,a reszte bym zdjal i w tym kolorze to by bylo calkiem fajne auto.A i jeszcze jedno.fele z elite absolutnie nie pasuja do kierunku w ktorym zmierzasz,nie myslales chociaz o zamianie na 18 z SRI?
BTW widze ze wszyscy mieli wczoraj dobry dzien i byli bardzo powsciagliwi w wypowiedziach...

kiego

Post autor: kiego » 11 lut 2014, o 10:26

Ze ja ;) Never :lol:

Grzegorz

Post autor: Grzegorz » 11 lut 2014, o 10:31

Pogderali prawie wszyscy wczoraj, ale i tak autor wątku zrobi co zechce.
Powiem tak gdyby to było inne forum (np forda), to moderatorzy mieli by pełne ręce roboty :)

Nie znam się na Irmscherze, ale istotą chyba nie jest aby pokazać wielgachnymi napisami ten wyraz tylko elegancki tuning na wysokim poziomie. Zresztą podpowiedzieliśmy autorowi w jakim kierunku winien pójść.
Zrobi co zechce :) My swoją "robotę" wykonaliśmy w mniej lub bardziej subtelny sposób :)
Taki temat, taki dział...po prostu forum.

ewuschris

Post autor: ewuschris » 17 maja 2015, o 12:44

zrobilem aktualizacje zdjec mojej sigi,no i oczywiscie mody ;)

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta forumowiczów”