--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuInsia by ewuschris
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
Re: Insia by ewuschris
Panowie proszę bez napinania się.
Krzysiek - zrozum proszę krytykę.
Nikt nie napisał w żaden wulgarny sposób. O gustach się nie dyskutuje - jedni lubią białe inni czarne.
Krzysiek - zrozum proszę krytykę.
Nikt nie napisał w żaden wulgarny sposób. O gustach się nie dyskutuje - jedni lubią białe inni czarne.
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
Grzegorz
Mi też się średnio podoba...
Twoje rybki, Twoje akwarium.
Wielu osobom też np. nie podobają się białe ledy w środku auta, a mi tak.
Tak więc jeżeli Ty się z tym autkiem dobrze czujesz, to najważniejsze, bo to Twoje auto.
Twoje rybki, Twoje akwarium.
Wielu osobom też np. nie podobają się białe ledy w środku auta, a mi tak.
Tak więc jeżeli Ty się z tym autkiem dobrze czujesz, to najważniejsze, bo to Twoje auto.
-
Niedzwiedz
Peja cicho bo ty mnie też skrytykowałes i święty nie jesteś
nie podoba Ci się mój Photoshop
Wysłane przy użyciu Tapatalka.
-
Adam10
Właśnie to mnie się nie podoba. Bo najpierw powienien wlecieć pakiet, a na końcu dla podkreślenia emblematy Irmiego.... a wielgachne naklejki odrobinę dla mnie zalatują tandetą. Ja mam właściwie cały pakiet irmschera i mam tylko jedną skromną naklejkę we wnętrzu - reszta to emblematy
- peja-1991
- Kontakt:
Niedzwiedz - po prostu nie jestem zwolennikiem takich fotek.Niedzwiedz pisze:Peja cicho bo ty mnie też skrytykowałes i święty nie jesteśnie podoba Ci się mój Photoshop
![]()
Jeżeli chcesz takie felgi to ja mogę swoje odsprzedać
Także jestem zdania, że najpierw powinien wpaść pakiet Irmschera a nie naklejki.
Zwłaszcza jak ktoś uważa się za maniaka firmy Irmscher. Znam takich ludzi jak choćby MIR, który ma pakiet Irmiego a mimo wszystko nie oszpecił Insigni naklejkami.
-
ewuschris
To spox
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 23:51 przez ewuschris, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Niedzwiedz
Peja Żartuje sobie delikatnie FL zrobiłem ze zdjęciami bez przesady kolor widać prawdziwy ale spoko nie ważne bo chciałem go pocieszyć bo mam takie same na lato w garażu
-
Niedzwiedz
Re: Odp: Insia by ewuschris
ewuschris pisze:masz dokladnie takie same,i z czego ha ? wiec i ja sie posmieje z ciebie ,powiedz mi tylkna ile byloby cie stac w przeciagu 2 miesiecy,dam reke i glowe uciac ze nie na tyle co ja wlozylem do tej pory kolegoNiedzwiedz pisze:Juz nie mogę na to patrzećhehe panie ewu masz /cenzura/ felgi
na lato zakładam takie same
ha
MAM TAKIE SAME W GARAŻU FELGI I BARDZO MI SIĘ PODOBAJA juz jesteś przewrazliwiony i nie pisz mi o kasie ok
- yerry
- Prezes ICP
- Auto: Insignia B GS
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2018
- Moje auto: https://insignia-club.pl/viewtopic.php?f=52&t=8653
- Miasto: Kraków
- Postawił piwo: 26 razy
- Otrzymał piwo: 99 razy
- Kontakt:
Krzysiek nie przejmuj się wypowiedziami niektórych 'fachowców', jak widać najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy modyfikacje swoich aut mają głównie, albo nieustająco tylko w planach. Rób swoje, baw się tym dobrze i lej z góry na kąśliwe uwagi. Ty jeździsz swoim autem, Tobie ma się podobać, Ty masz się w nim dobrze czuć.
Koledzy może więcej dystansu i kultury w wypowiedziach...
Koledzy może więcej dystansu i kultury w wypowiedziach...
Wymiana na HMI2.5 z Android Auto CarPlay | Aktywacja Android Auto | Aktywacja kamery cofania
https://insipro.pl/
https://insipro.pl/
-
ewuschris
Re: Odp: Insia by ewuschris
Luzik
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 23:10 przez ewuschris, łącznie zmieniany 1 raz.
- peja-1991
- Kontakt:
Krzychu przyjmij krytykę na klatę i dąż do obranego przez siebie celu.
Zrozum, że każdy ma jakiś swój pogląd i robi wedle swojego gustu.
Panowie proszę grzeczniej się wypowiadać bo będę zmuszony nagradzać.
Zrozum, że każdy ma jakiś swój pogląd i robi wedle swojego gustu.
Panowie proszę grzeczniej się wypowiadać bo będę zmuszony nagradzać.
-
Niedzwiedz
Miałeś chyba ciężki dzień w pracy naprawdę po to jest forum Ty wstawiasz swoje auto i musisz się z tym liczyć ze ktoś ładnie powie a ktoś inny brzydko i Nie musisz brac to do siebie a tym bardziej się denerwować ja osobiście uważam ze insignia sama w sobie jest piękna wystarcza piękne koła i piękny lakier.
- Alex
- Zapaleniec
- Auto: Peugeot 508
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Iława
- Otrzymał piwo: 8 razy
No i się obraził
To jak, potrafisz przyjąć krytykę czy nie ? Bo jedno piszesz, a drugie robisz.
BTW, już się więcej nie udzielam bo dostanie mi się od "zielonych".
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca CZERWIEC 2014
-
Adam10
Ja jestem po prostu uczulony jak ktoś ma naklejki Irmscher, a na allegro wystawia dumne "pakiet Irmscher" 
a te naklejki wlaśnie z tym mi się kojarzą. Na prawdziwy pakiet trzeba wyłożyć od kilku do kilkunastu tysięcy i siedzi się całymi dniami polując na rarytasy.... ale może ja się nie znam :p
i też jestem zdania, że to właścicielowi auto ma się podobać i robi je dla siebie, także jeżeli dla Ciebie jest to ok to dąż do obranego przez siebie celu
a te naklejki wlaśnie z tym mi się kojarzą. Na prawdziwy pakiet trzeba wyłożyć od kilku do kilkunastu tysięcy i siedzi się całymi dniami polując na rarytasy.... ale może ja się nie znam :p
i też jestem zdania, że to właścicielowi auto ma się podobać i robi je dla siebie, także jeżeli dla Ciebie jest to ok to dąż do obranego przez siebie celu
-
ewuschris
Oczywiście że poleci co nieco,a wracając do naklejek to przecież napisałem wyraźnie ze zerwane
,to kto tu jest nierozsadny? Aby dopiec ,po co ?przecież można np
Wyrazić się w inny sposób niż porównywać insignie do poloneza,po co to,nie możnaby napisać ze
Nie podobają mi się twoje felgi i dobrze by wygladal np w 19kach takich czy siakich,mam racje?
,to kto tu jest nierozsadny? Aby dopiec ,po co ?przecież można np
Wyrazić się w inny sposób niż porównywać insignie do poloneza,po co to,nie możnaby napisać ze
Nie podobają mi się twoje felgi i dobrze by wygladal np w 19kach takich czy siakich,mam racje?
Ostatnio zmieniony 2 sie 2015, o 00:08 przez ewuschris, łącznie zmieniany 2 razy.
-
ewuschris
Ha ha ha ha przyjmuje bez obrazy ha ha ha pozdroAlex pisze:No i się obraziłTo jak, potrafisz przyjąć krytykę czy nie ? Bo jedno piszesz, a drugie robisz.
-
kiego
A ja wciaz nie otrzymalem odpowiedzi na moje proste pytanie,a mianowicie czy robiles wszystko samemu,czy tez takie auto kupiles?Generalnie strasznie brakuje mi konsekwencji w tym co jest z autem zrobione,i tak jak lampy i kierunki ciemne ,to dlaczego 3-ci stop nie?To samo dotyczy tylnej listwy na czarno oraz gryfina na czerwono,a grill seria i w chromie.Powiem Ci tak ze to nie moj styl i moze bym zostawil kierunki ze skrzelami,a reszte bym zdjal i w tym kolorze to by bylo calkiem fajne auto.A i jeszcze jedno.fele z elite absolutnie nie pasuja do kierunku w ktorym zmierzasz,nie myslales chociaz o zamianie na 18 z SRI?
BTW widze ze wszyscy mieli wczoraj dobry dzien i byli bardzo powsciagliwi w wypowiedziach...
BTW widze ze wszyscy mieli wczoraj dobry dzien i byli bardzo powsciagliwi w wypowiedziach...
-
Grzegorz
Pogderali prawie wszyscy wczoraj, ale i tak autor wątku zrobi co zechce.
Powiem tak gdyby to było inne forum (np forda), to moderatorzy mieli by pełne ręce roboty
Nie znam się na Irmscherze, ale istotą chyba nie jest aby pokazać wielgachnymi napisami ten wyraz tylko elegancki tuning na wysokim poziomie. Zresztą podpowiedzieliśmy autorowi w jakim kierunku winien pójść.
Zrobi co zechce
My swoją "robotę" wykonaliśmy w mniej lub bardziej subtelny sposób
Taki temat, taki dział...po prostu forum.
Powiem tak gdyby to było inne forum (np forda), to moderatorzy mieli by pełne ręce roboty
Nie znam się na Irmscherze, ale istotą chyba nie jest aby pokazać wielgachnymi napisami ten wyraz tylko elegancki tuning na wysokim poziomie. Zresztą podpowiedzieliśmy autorowi w jakim kierunku winien pójść.
Zrobi co zechce
Taki temat, taki dział...po prostu forum.
-
ewuschris