Materiały na oko wyglądają na gorsze. Pisałem już o swoich odczuciach nt. kierownicy, dźwigienek, pokręteł, foteli AGR, tylnej kanapy itd. Ładniej i lepiej już było - w polifcie. Niestety. Z perełek to jeszcze brak regulacji wysokości mocowania pasów. W Vectrze C była regulacja nawet z tyłu...
Ten odblask mogłyby chinole sobie darować. Nowa Insi nie ma 3. światła stop w klapie, nie wiem po co ta ozdoba.
Ciekaw jestem niezmiernie Twoich wrażeń i porównań.
Kolor - jedyny, który jako tako się broni, gdy się wybrudzi

A jednocześnie nie jest szaaaary ani nie kłuje w oczy jak czerwony. Czyli - klasyczne sreberko (Srebrny Sovereign - Argon Silber). I jedyne jak dotąd zamówione w PL, bo ten kolor nie cieszy się zainteresowaniem. Srebrny od paru lat jest w zdecydowanym odwrocie, co mnie cieszy.
Osobiście podoba mi się jeszcze Racing Grey z pakietem Black, występujący na filmach marketingowych, na których wygląda bardzo oryginalnie i rasowo. No ale nie jest jeszcze dostępny seryjnie w GSi i podejrzewam, że to jakaś promocyjna kombinacja z opcją Exclusive. Gdyby był dostępny, to po pierwsze za niemałą kasę (+2500 EUR), po drugie to jednak szaaaaary i dobrze wygląda tylko gdy jest zadbany, czysty, a na niebie świeci słońce. Szkoda, że do GSi nie ma Arden Blau, wściekłego niebieskiego (ale można będzie zrobić go jako indywidualny kolor za jedyne +6000 EUR...)
Zamiast spojlera może lepiej nakładki progowe z podświetleniem LED? Jest takie cudo w akcesoriach firmowych. Uruchamiane magnesem po otwarciu drzwi, zasilane z bateryjki zegarkowej.
M.