-- 6 lut 2016, o 17:09 --
nie napisałem w sumie o planach, spostrzeżeniach otóz jak na razie wszystko na plus - 220 koni daje sporą frajdę z jazdy, w poprzednim pojezdzie VW passat b6 2.0 150 km bez turbo przyspieszenie było sporo słabsze. Na pochwałe także zasługują reflektory xenonowe - widoczność w nocy EKSTRA!! Rewelacja:), kolejna rzecz która mi się podoba to DVD800 z nagłośnieniem infonity - super działający bluetooth, wzorowa współpraca z ipodem i pomimo, że ekran nie jest dotykowy tak jak w RNS 510 w VW to obsługa prostsza niż tam. Na razie zrobiłem kilkaset kilometrów ale takie odczucia przyszły na myśl. Początkowo zastanawiałem się jakie będą odczucia po Volkswagenach (początkowo GOLF V następnie Passat B6 w sedanie) jestem naprawdę milo zaskoczony jakością wykończenia wnętrza, wyciszeniem wnętrza przy prędkościach rzędu 160 km/h ( w VW było zdecydowanie głośniej) wygodnymi fotelami i tym przyspieszeniem:):) Jedyny minus to z tyłu dla pasażerów mogłoby być trochę więcej miejsca na kolana i nad głowami ( ja mam 192cm wzrostu) więc za moim fotelem zbyt dużo miejsca dla pasażerów nie ma w VW zdecydowanie tego miejsca było więcej:)
w planach:
aktualizacja nawigacji ( mapy mam z 2010 r):) - zrobione
zakup instrukcji obsługi (poprzedni właściciel zagubił) - zrobione
zakup emblematu INSIGNIA 4x4 ( obecny częsciowo wybrakowany jest):)
chromowane nakładki na pedały
ledowy oświetlenie wnętrza oraz tablicy rejestracyjnej może ktoś poleci coś konkretnego?:)
Chip? kto wie...
W mieście 16-17