Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I Siema wszystkim a to moja sim tak dzieci nazwaly nie wiem czemu. Wszystko robiłem sam metodą prób i błędów wszystkie chromy plus lusterka pomalowane na czarny połysk zostały tylko relingi do poprawki ale brak chęci na chwile obecną wymienione wszystkie żarówki w środku na ledy w planach mam wymianę tarcz na wiercone z racji tego że lubię experymentowac biorę rotingery dam znać jak to wygląda plus podniesienie mocy plus odciążyć trochę ale za bardzo nie ma co wyrzucać do tego nowe całe audio łącznie z wygluszeniem do tego nowe felgi bądź malowanie obecnych na jakiś ciekawy kolorek narazie w chwili obecnej nie mam świeżego zdjęcia ale w niedziele wybieram się na spocik wiec wrzucę aha jeszcze autko zostało obniżone to tyle pozdro
Czym malowałeś ramki w okół szyb ? Demontowałeś je czy wszystko robiłeś na aucie ?
Te niebieskie zaślepki na śruby i wentyl mógłbyś sobie odpuścić. Trochę śmiesznie to wygląda.
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca CZERWIEC 2014
Wszystko ściągnąłem ramki w oku szyb bardzo łatwo się dementuje są na fajnych zatrzaski te z dołu na drzwiach jeszcze łatwiej te na tylnich drzwiach wystarczy podważyć i podnieść do góry z przednimi jest inaczej bo musisz je trochę podnieść i pociągnąć do siebie bo lusterko przeszkadza a farbę kupowałem w sklepie samochodowym halfords normalna farba w puszce czarny połysk plus bezbarwny lakier na koniec.