--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Vauxhall insignia elite (cosmo bez navi)

ODPOWIEDZ
klarens0506

Vauxhall insignia elite (cosmo bez navi)

Post autor: klarens0506 » 11 lis 2016, o 23:14

I Siema wszystkim a to moja sim tak dzieci nazwaly nie wiem czemu. Wszystko robiłem sam metodą prób i błędów wszystkie chromy plus lusterka pomalowane na czarny połysk zostały tylko relingi do poprawki ale brak chęci na chwile obecną wymienione wszystkie żarówki w środku na ledy w planach mam wymianę tarcz na wiercone z racji tego że lubię experymentowac biorę rotingery dam znać jak to wygląda plus podniesienie mocy plus odciążyć trochę ale za bardzo nie ma co wyrzucać do tego nowe całe audio łącznie z wygluszeniem do tego nowe felgi bądź malowanie obecnych na jakiś ciekawy kolorek narazie w chwili obecnej nie mam świeżego zdjęcia ale w niedziele wybieram się na spocik wiec wrzucę aha jeszcze autko zostało obniżone ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekto tyle pozdro

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Alex
Zapaleniec
Auto: Peugeot 508
Rok produkcji: 2017
Miasto: Iława
Otrzymał  piwo: 8 razy

Re: Vauxhall insignia elite (cosmo bez navi)

Post autor: Alex » 12 lis 2016, o 09:42

Czym malowałeś ramki w okół szyb ? Demontowałeś je czy wszystko robiłeś na aucie ?
Te niebieskie zaślepki na śruby i wentyl mógłbyś sobie odpuścić. Trochę śmiesznie to wygląda.
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca CZERWIEC 2014

klarens0506

Post autor: klarens0506 » 13 lis 2016, o 04:54

Wszystko ściągnąłem ramki w oku szyb bardzo łatwo się dementuje są na fajnych zatrzaski te z dołu na drzwiach jeszcze łatwiej te na tylnich drzwiach wystarczy podważyć i podnieść do góry z przednimi jest inaczej bo musisz je trochę podnieść i pociągnąć do siebie bo lusterko przeszkadza a farbę kupowałem w sklepie samochodowym halfords normalna farba w puszce czarny połysk plus bezbarwny lakier na koniec.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
elfiasty
Użytkownik
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTL
Rok produkcji: 2009
Miasto: Olsztyn
Otrzymał  piwo: 4 razy

Post autor: elfiasty » 13 lis 2016, o 16:29

A udało Ci się je później idealnie zamontować, nie odstaje nic ? Nic nie połamałeś te zatrzaski, na które się je zakłada są bardzo delikatne.

Awatar użytkownika
piohib
Użytkownik
Auto: Insignia ST
Kod silnika: A16XER
Miasto:

Post autor: piohib » 14 lis 2016, o 00:09

Biksenon w UK, rzadko spotykany okaz.
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton

Awatar użytkownika
c00ler
Nowicjusz
Auto: Insignia
Kod silnika: A16XER
Miasto: UK

Post autor: c00ler » 22 cze 2017, o 18:13

Samo Elite w UK jest rzadko spotykane

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta forumowiczów”