--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuINSIGNIA 2.0 CDTI 160 Km OPC LINE
-
Kimex
- Nowicjusz
- Auto: Opel insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2012
- Miasto:
INSIGNIA 2.0 CDTI 160 Km OPC LINE
Witam
Wrzucam parę fotek moje isi, którą użytkuję od 2014 r. Zakupiona w niemczech rocznik 2012 , 2.0 CDTI moc 160 km, wersja OPC Line.
Siedem miesięcy poszukiwań i w końcu udało się taką zakupić na specjalne życzenie mojej małżonki , która stwierdziła , że inną nie będzie jeździć, tylko " białą z pomarańczowymi siedzeniami i czarną podsufitką" . Ale warto było poczekać bo autko naprawdę fajne , a co najważniejsze żonka zadowolona.
Wrzucam parę fotek moje isi, którą użytkuję od 2014 r. Zakupiona w niemczech rocznik 2012 , 2.0 CDTI moc 160 km, wersja OPC Line.
Siedem miesięcy poszukiwań i w końcu udało się taką zakupić na specjalne życzenie mojej małżonki , która stwierdziła , że inną nie będzie jeździć, tylko " białą z pomarańczowymi siedzeniami i czarną podsufitką" . Ale warto było poczekać bo autko naprawdę fajne , a co najważniejsze żonka zadowolona.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Sebuś
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST EcoFLEX
- Kod silnika: A20DTL
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Czerwionka-Leszczyny
- Otrzymał piwo: 5 razy
Re: INSIGNIA 2.0 CDTI 160 Km OPC LINE
To prawda bo jest wyjątkowa i co najważniejsze biała mimo że mam czarną 
- Alex
- Zapaleniec
- Auto: Peugeot 508
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Iława
- Otrzymał piwo: 8 razy
Nie istnieje taka wersja jak OPC Line 
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca CZERWIEC 2014
-
Sasal
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Lublin
Twój kolor skóry w/g mnie najpiękniejszy. Biały lakier też jest fajny. Felga też najlepsza z dostępnych. Wizualnie same pozytywy
Gratulancie fajnej sztuki.
Bezawaryjnej jazdy życzę!
Bezawaryjnej jazdy życzę!
- wassermann
- Zapaleniec
- Auto: Insignia GSi 2.0T
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: nec temere, nec timide
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Bardzo, bardzo ładna
Tak wygląda "wzorcowa Insignia" w moim mniemaniu. Jednak nie toleruję czarnych, szarych, granatów, brązów 
Ona tak ładnie siedzi na oryginalnym zawiasie? Czy, może z wiekiem, sprężyny ciut siadły, hmm... Moja, wprawdzie na 19", ma zawieszenie -1 cm (tyle samo co ecoFlex'y), ale od początku i nadal po prawie 3 latach jakoś tak za wysoko stoi. Średnica całego koła jest prawie taka sama jak w Twoim aucie, no u mnie o 9 mm mniejsza, więc faktycznie moja może mieć te 0.5 cm więcej "szpary". ET felg mamy takie same, sprawdziłem w katalogu. Ale wizualnie to jest znacznie więcej.
M.
Ona tak ładnie siedzi na oryginalnym zawiasie? Czy, może z wiekiem, sprężyny ciut siadły, hmm... Moja, wprawdzie na 19", ma zawieszenie -1 cm (tyle samo co ecoFlex'y), ale od początku i nadal po prawie 3 latach jakoś tak za wysoko stoi. Średnica całego koła jest prawie taka sama jak w Twoim aucie, no u mnie o 9 mm mniejsza, więc faktycznie moja może mieć te 0.5 cm więcej "szpary". ET felg mamy takie same, sprawdziłem w katalogu. Ale wizualnie to jest znacznie więcej.
M.
-
Kimex
- Nowicjusz
- Miasto:
Może i nie istnieje, ale jest to pakiet stylizacyjny OPC Line
Ostatnio zmieniony 22 maja 2018, o 16:35 przez Kimex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kimex
- Nowicjusz
- Miasto:
Witam.wassermann pisze: ↑22 maja 2018, o 14:33Bardzo, bardzo ładnaTak wygląda "wzorcowa Insignia" w moim mniemaniu. Jednak nie toleruję czarnych, szarych, granatów, brązów
M.
Dzięki za miłe słowa.
Zawieszenie jak najbardziej orginalne , felga 20 . A co do zawieszenia to u mnie w pakiecie OPC Line trzy tryby jazdy, sport ,normal i turystyczne, zawieszenie adaptacyjne Flex Ride i jest chyba o 1 albo 2 cm niższe .
- wassermann
- Zapaleniec
- Auto: Insignia GSi 2.0T
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: nec temere, nec timide
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Ściśle, to u mnie jest zawieszenie XJ2, - 1 cm w stosunku do "zwykłego". Każda 2.0T z 4x4 ma FlexRide i XJ2.
XJ3 to już sportowe w OPC, -2 cm w stosunku do "zwykłego"
Ale dieselki ecoFlex też są, z tego co kojarzę, posadzone -1 cm względem "zwykłej".
W sumie to ciężko chyba trafić Insignię ze zwykłym zawieszeniem i mieć punkt odniesienia. Ale jak patrzę na Twoją to widzę, że moja siedzi wyżej, choć na pewno ma -1 cm. A może masz pasażera na gapę w bagażniku?
M.
XJ3 to już sportowe w OPC, -2 cm w stosunku do "zwykłego"
Ale dieselki ecoFlex też są, z tego co kojarzę, posadzone -1 cm względem "zwykłej".
W sumie to ciężko chyba trafić Insignię ze zwykłym zawieszeniem i mieć punkt odniesienia. Ale jak patrzę na Twoją to widzę, że moja siedzi wyżej, choć na pewno ma -1 cm. A może masz pasażera na gapę w bagażniku?
M.
- kuba89
- Zapaleniec
- Auto: Insignia 2.0 T 4x4
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Berlin
- Otrzymał piwo: 8 razy
Siedź normalnie, jak 2.0t 4x4 i FlexRide 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk