Zbierałem się kilka tygodni, żeby i mój pojazd znalazł się w tym dziale, no i się zebrałem.
A więc moje wozidło to Vauxhall Insignia Techline CDTI EC 2014 (97500mil).
Jeśli chodzi o wyposażenie, to znajduję się tam wszystko, co powinno znajdować się w wersji Techline, a nie wiem dokładnie co
- VXR Styling Pack
- Winter Pack 1
- Bose Premium Sound System
- 8 Inch Digital Colour Screen Speedometer
- Front and Rear Parking Sensors
- Brilliant Paint
- Dark Tinted Rear Glass
- Electrically Foldable Door, Mirrors
- Tyre Pressure Monitoring System
- Black Siena Leather
- Brilliant White
Oprócz tego jest też:
- dotykowy ekran (środkowy)
- kamera cofania
- zczytywanie znaków
- aktywny tempomat
- ostrzeżenie o kolizji
- i pewnie jakieś inne które nie zostały wymienione
Zrobiłem przesiadkę z Audi A6 2006, więc wymieniając plusy i minusy, będę oczywiście odnosił się do poprzedniego auta.
Zacznę od plusów
- Prezentacja! Za każdym razem, co spoglądam na moją Insignie, to morda się cieszy
- System Audio. Porównując do poprzedniego auta to przepaść, chociaż trochę się rozczarowałem, że nie ma opcji Android Auto (ale tylko trochę
- Wyposażenie i bajery, mniej i bardziej potrzebne , ale ja to lubię
- Spalanie
- Koszty (spalanie, road tax, ubezpieczenie)
- Bardziej praktyczniejszy dla rodziny (bo hatchback)
Minusy
-Boże, widzisz i nie grzmisz! Jak można fabrycznie wypuszczać auta, w którym światła świecą jak lampiony przy karecie, to jest porażka, podobnie miałem w Avensis i też w soczewkach. Na szczęście sytuację uratowałem ledami (bez oślepiania innych)
- Trzeszczenie plastików w środku - nie postarali się. O ile kokpit mi nie przeszkadza, to plastiki koło podłokietnika już tak. Podczas dynamicznej jazdy na zakrętach słychać jak wszystko pod łokciem trzeszczy, nie jest to fajne.
- Wygłuszenie. Słychać "blachę" jak się zamyka drzwi i jest głośniej w środku podczas jazdy. Konieczne wygłuszenie drzwi matami.
- Brak odpowiedniej mocy, ale nie do końca uznaję to za minus, ponieważ w poprzednim aucie miałem zrobiony remap, stąd teraz to moje negatywne odczucie.
Podsumowując. Jestem bardzo zadowlony - jak narazie
Pozdrawiam wszystkich i wszystkiego dobrego.
gdzie bazujesz ? 
A Ty gdzie urzędujesz?