--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuIsia 1.6 Turbo ECOFLEX
-
tadeszek20
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A16XHT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Bogoria
Isia 1.6 Turbo ECOFLEX
W moim posiadaniu od dwóch miesięcy. Tak samochodu szukałem już od października bardzo trudno było mi coś znaleźć w końcu się udało 1.6 benzyna sprowadzany z niemiec przebieg tylko 100600 tak że podejrzanie niski rocznik 2013 modelowo 2014 fajne dynamiczne auto. Cena nie byle jaka więc sprawdzałem vin w kilku firmach i na test auta wziąłem firmę która sprawdza samochód jego papiery i bezwypadkowosc potwierdził jasno że warto go kupić Isia służy mi głównie na dojazd do holandii świetnie się jechało po zakupie zmieniłem tarcze i klocki oleje i filtry zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić może jakieś rady myślę nad rozrządem prewencyjnie i olej w skrzyni.Kolor nietypowy w każdym świetle inny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2021, o 07:23 przez tadeszek20, łącznie zmieniany 3 razy.
- alehandro`
- Użytkownik
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Bratoszewice
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
Re: Isia 1.6 Turbo ECOFLEX
Widzę, że coraz więcej niezwykle dynamicznych wejść na forum w wątek o swoim aucie mamy....
Pochwal się trochę autem. Pewnie sporo szukałeś, nie było łatwo - podziel się radością
Pochwal się trochę autem. Pewnie sporo szukałeś, nie było łatwo - podziel się radością