Na fotkach seria ale z "zajoba"sie nie wyrasta wiec mam kilka drobnych modyfikacji
Nie bede pisał jakich bo zawsze jak sie pochwale to mi cos nie wyjdzie wiec po każdej wkleje fote
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebookuwojtassss pisze:Elegancka
Ale ale czy tam stoi W123?
mpprezes pisze:2.0 163KM, na testówce jeździłem tym biturbo i chyba na wiosne coś pomysle nad wirusem, żeby momentu dodać
-- 29 wrz 2014, o 09:22 --
Mała, rzecz a cieszy, nie wiem czemu fabrycznie ledów pod rejestracje nie dają
-- 29 wrz 2014, o 14:05 --
Szybki - kolejny punkt z listy skreślony
Tył dodatkowo ściemniłem osłonami p.słonecznymi
Piękna i w jedynym słusznym kolorzempprezes pisze:2.0 163KM, na testówce jeździłem tym biturbo i chyba na wiosne coś pomysle nad wirusem, żeby momentu dodać
Przód był robiony na 30% w miare delikatnie ciemny środek sprawia że jest ciemniej, a tył miałem fabrycznyAlex pisze:Na ile mniej więcej % przyciemniłeś przód ?
OOO qurcze no to mnie nie pocieszyłeś, pewnie wypluje ze 170kucyków diesle przeważnie mają bonusa, mam goscia w W-wie na wiosne sie przejade zobaczymy co mi powie, z tego co wiem na dzień dzisiejszy to może być problem ze sterownikiem skrzyni bo sa dwa, wiec może mówimy o tym samym ale musiałbym fizycznie sie do niego pofatygowaćluk59 pisze:Piękna i w jedynym słusznym kolorzempprezes pisze:2.0 163KM, na testówce jeździłem tym biturbo i chyba na wiosne coś pomysle nad wirusem, żeby momentu dodaćJak masz możliwości to zabezpiecz lakier- ceramika lub inne powłoki, bo strasznie się rysuje, niektórzy twierdzą że nawet od patrzenia.
Co do wirusa to możesz się rozczarować, od 2013 GM blokuje sterowniki i na dzień dzisiejszy nie można nic zrobić. Jest szansa że na boxie będzie troszkę przyrostu mocy, najlepiej pojedź na hanownię i sprawdź co masz w serii. Może będziesz miło zaskoczony tak jak ja byłem, a po wyniku z hamowni o wirusie przestałem nawet myśleć.
Nie jest legalneluk59 pisze:Ja ze swoją byłem w V-techu w Krakowie, miałem kupować boxa po hamowni wyszły przyrosty +11km i 18Nm, więc odpuściłem. Gościu który robił pomiar, mówił że są 2 sterowniki a jeden z nich jest zabezpieczony. Miałem nadzieję że moja przed liftowa będzie z tym niezabezpieczonym, ale niestety jest. Mówił że jeszcze nie spotkał po FL aby była nie zabezpieczona.
Co do szyb przednich to przyciemnienie o 30% jest legalne? Pytam bo się zastanawiam też nad przodem.
Zaraz nas moherator ustawi do pionu ze w nie odpowiednim watku piszemy, ale przednei szyby oryginalnie czasami maja ponizej 70% przepuszczalnosci.luk59 pisze:Folią bezbarwną możesz oklejać do woli. Znalazłem w necie że szyba przednia musi mieć minimalną przepuszczalność światła na poziomie 75%, a przednie boczne 70%.
Co do sterownika, to jest on zablokowany hasłem którego jeszcze nie potrafią złamać.