Alex pisze:Mario pisze:No to co powiesz na zdjęcia KenyBGD pokazujące "umyte" profile drzwi i inne zakamarki ?
Co mam powiedzieć ? Przecież widać, że nie zostały nawet ruszone.
Tak jak Sonnenberg napisał, wszystko zależy od czasu. Samo nałożenie odpowiednio powłoki to parę godzin roboty.
Panowie, Wojtek jest specjalistą, nie robi tego pierwszy raz wiec powinien wiedzieć co da się zrobić i w jakim czasie.
Prawidłowo powinno to wyglądać w ten sposób ze jeśli nie dał rady zrobić pewnych elementów to cena powinna zostać obniżona.
Moim błędem było to ze odebrałem samochód o 20 stej, było ciemno, wiec nie wszystko było widoczne. Zostałem skasowany jak za pełną usługę.
Napisałem mail do Wojtka, otrzymałem odpowiedź ze wszystko zostało zrobione. W punktach odpisałem wszystkie niedoróbki, niestety na tego maila nie odpisał, czyli ma mnie w poważaniu.
-- 28 sie 2015, o 13:00 --
marcin27061979 pisze:KenyBDG pisze:W moim przypadku wyglądało to następująco:
Na drugi dzień zrobiłem małe oględziny, poniżej zdjęcia:
http://1drv.ms/1Llmjap
Też się zastanawiałem nad tą firmą aby odświeżyć swoja Jotkę, ale po twoich fotkach to nie wiem czy się zdecyduję.
Czy te zadrapania i odpryski lakieru i na progu widoczne na fotkach miałeś przed oddaniem samochodu, czy zobaczyłeś je dopiero po oddaniu auta?
W moim przypadku lakier wyglądał bardzo słabo, wiec nie jestem w stanie stwierdzić co było przed a co bylo po. Wiem jedno ze po zabiegu pojawiło się dużo białych kropek które były niewidoczne a może w ogóle ich nie było.
Najgorsze w jest to ze chciałem mieć zrobiony lakier raz a dobrze no i najlepiej jak najtaniej:), niestety wyszło jak zawsze

.
Postawie samochód do jakiejś poważniejsze firmy a co do Wojtka to jak wrócę z wakacji, przemyśle cała sprawę. Odpuścić nie odpuszczę, bo niby dlaczego.