.Miesiąc temu kupiłem Insignie 2.0 turbo 4x4, stąd moja obecność na tym forum. Pewnie będe tu jednym z dziadków bo niedługo stuknie mi 50tka. Insignia to nie jest mój pierwszy Opel , 20 parę lat temu miałem Calibrę i przez lata byłem dumnym członkiem najpierw Calibra Team, potem po rozłamie Calibra Group, więc złoty,spoty, klubowe melanże nie są mi obce
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
-------------------------------------------------Składka Klubowa 2026 - LINK
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
-------------------------------------------------Składka Klubowa 2026 - LINK
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuTutaj się witamy
-
Don Wito
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Kielno koło Gdyni
Re: Tutaj się witamy
Witam was serdecznie. Jestem Don Wito, mieszkam w Kielnie koło Gdyni/Wejherowa ( bo to mniej więcej po środku
)
.Miesiąc temu kupiłem Insignie 2.0 turbo 4x4, stąd moja obecność na tym forum. Pewnie będe tu jednym z dziadków bo niedługo stuknie mi 50tka. Insignia to nie jest mój pierwszy Opel , 20 parę lat temu miałem Calibrę i przez lata byłem dumnym członkiem najpierw Calibra Team, potem po rozłamie Calibra Group, więc złoty,spoty, klubowe melanże nie są mi obce
. Potem kilka lat jeździłem Vectrą C ale to był nudny dzieciowóz więc szkoda o tym pisać Teraz na stare lata hihi kupiłem sobie zabawkę więc będzie troszkę modyfikacji ,dłubania no i przeglądania tematów technicznych na forum Jeszcze raz witam wszystkich.
-
mnizin
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: Skępe
-
haxub3r
- Nowicjusz
- Auto: Hyundai Elantra
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Rybnik
cześć, Tomek ze Śląska - wpadłem, bo jestem bardzo nakręcony na Insignie B, tylko ciężko się w tym wszystkim połapać 
-
seremaq
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A 1.8 ST
- Kod silnika: A18XER
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Warszawa
Cześć wszystkim,
Niestety moje przywitanie na forum nie należy do tych radosnych.
Dołączyłem, ponieważ szukam praktycznych informacji na temat Insignii A. Przede wszystkim interesują mnie modyfikacje, które można w miarę łatwo i rozsądnie przeprowadzić z wykorzystaniem części oraz akcesoriów OEM, tak aby zwiększyć atrakcyjność i wartość auta.
Samochód, o którym mowa, jeszcze do niedawna należał do mojego taty. Kupił go w lutym 2019 roku, już na emeryturze, z przebiegiem 140 000 km. Obecnie auto ma 183 000 km. Niestety kilka dni temu tata przegrał walkę z chorobą nowotworową i to na mnie spadła trudna decyzja oraz obowiązek sprzedaży tego samochodu.
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki dotyczące sprawdzonych, sensownych modyfikacji OEM, które mogą realnie podnieść wartość i atrakcyjność Insignii przed sprzedażą.
Dziękuję z góry za pomoc.
Niestety moje przywitanie na forum nie należy do tych radosnych.
Dołączyłem, ponieważ szukam praktycznych informacji na temat Insignii A. Przede wszystkim interesują mnie modyfikacje, które można w miarę łatwo i rozsądnie przeprowadzić z wykorzystaniem części oraz akcesoriów OEM, tak aby zwiększyć atrakcyjność i wartość auta.
Samochód, o którym mowa, jeszcze do niedawna należał do mojego taty. Kupił go w lutym 2019 roku, już na emeryturze, z przebiegiem 140 000 km. Obecnie auto ma 183 000 km. Niestety kilka dni temu tata przegrał walkę z chorobą nowotworową i to na mnie spadła trudna decyzja oraz obowiązek sprzedaży tego samochodu.
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki dotyczące sprawdzonych, sensownych modyfikacji OEM, które mogą realnie podnieść wartość i atrakcyjność Insignii przed sprzedażą.
Dziękuję z góry za pomoc.
-
Maczug
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Rosnówko k.Poznania
Dzień dobry,
Wojtek - Maczug z tej strony
Dawne AKP się kłania
Po kilku ładnych latach powrót do Opelka, padło na Insignie
Pozdrawiam!
Wojtek - Maczug z tej strony
Dawne AKP się kłania
Po kilku ładnych latach powrót do Opelka, padło na Insignie
Pozdrawiam!
-
Specjalista133
- Nowicjusz
- Auto: Insignia a
- Miasto: Brzeźnica (woj. podkarpackie)
-
Damian-Las
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: Gdansk 80-254
-
PRZEMEKv6
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia 2.8 v6
- Kod silnika: A28NET
- Miasto: Poręba
Witam nazywam się Przemek, jestem od niedawna użytkownikiem opla Insignia 2.8 v6 260 koni 4x4 z 2009 roku. Użytkuje go już z trzy miesiące ale niestety padło mi sprzęgło i stoi na warsztacie. Do zakupu przekonały mnie opinie jak I znajomy ale spodziewałem się że mniejsze koszta będą z tym autem ale się myliłem i trochę spodziewałem, bardzo sobie cenię te auto pod względem wyglądu jak I komfortu i dynamiki, wyposażenia. Pozdrawiam 
-
Roman401
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Morfelden Walldorf