W ASO nawet w B20DTH cenili koło 10k jakieś 2 lata temu...
Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuSilnik F20DVH rozrząd
- Mateo
- Zapaleniec
- Auto: SKODA OCTAVIA RS
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2018
- Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=9254
- Miasto: Racibórz
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 28 razy
-
gryzek_
- Nowicjusz
- Auto: Grand Sport FL
- Kod silnika: F20DVH
- Rok produkcji: 2021
- Miasto: Warszawa
Re: Silnik F20DVH rozrząd
Ta wycena jest u normalnego mechanika. Aso jak zostawiłem numer żeby oddzwonili to nikt potem sie nie odezwał.
Dostałem druga wycenę i mechanik wycenił mi na Febi na zestawach z B20TH - wygląda jakby błędnie zakładali, że to jest to samo - tam było już z około 5k PLN.
Obecnie mam nalatane 115tys i zastanawiam się jak wygląda rozrząd przy takim przebiegu w tej wersji - czy też jest ten problem małego łańcucha od wałków?
Dostałem druga wycenę i mechanik wycenił mi na Febi na zestawach z B20TH - wygląda jakby błędnie zakładali, że to jest to samo - tam było już z około 5k PLN.
Obecnie mam nalatane 115tys i zastanawiam się jak wygląda rozrząd przy takim przebiegu w tej wersji - czy też jest ten problem małego łańcucha od wałków?
-
gryzek_
- Nowicjusz
- Auto: Grand Sport FL
- Kod silnika: F20DVH
- Rok produkcji: 2021
- Miasto: Warszawa
Re: Silnik F20DVH rozrząd
Dobra już chyba mam komplet. Części da się kupić w Sklep internetowy DoOpla.pl - maja komplet. Załączam grafikę z numerami i pełnym układem rozrządu w tej wersji. Cena orientacyjna coś koło 2,5tys pln.
Z nieautoryzowanego serwisu dostałem informacje, że tego się nie wymienia dopóki nie zacznie głośno chodzić. Wiec pozostaje tylko potwierdzić tę informację czy jest jakiś sugerowany internował oraz jak to wygląda u innych przy konkretnych przebiegach.
Z nieautoryzowanego serwisu dostałem informacje, że tego się nie wymienia dopóki nie zacznie głośno chodzić. Wiec pozostaje tylko potwierdzić tę informację czy jest jakiś sugerowany internował oraz jak to wygląda u innych przy konkretnych przebiegach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
adzejs
- Nowicjusz
- Auto: insignia b
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Zamość