--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuBŁĄD P06DD-00
-
milyjarek
- Forumowicz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: D20DTH
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Wrocław
- Otrzymał piwo: 3 razy
BŁĄD P06DD-00
Witajcie Koleżanki i Koledzy. Czy ktoś spotkał się z błędem P06DD-00 ? Na innym forum już pytałem i niestety nikt nie przerabiał tego błędu. Kupiłem samochód ok miesiąca temu. Ten błąd wyskoczył mi ok 1400km po zakupie, skasowałem i ponownie wrócił po 300km. Pojechałem na wymianę oleju, skasowałem błąd zrobiłem już kolejne 1400km i póki co cisza. Samochód kupiłem od dilera gdzie przed odbiorem samochodu zrobili mi wcześniej duży serwis w tym wymianę oleju. Mimo to po zakupie ja również zmieniłem gdyż nie do końca im wierzę w ich wymiany. Samochód zarejestrowany w innym kraju. Kiedy byłem we Wrocławiu na wymianie oleju zauważyli że są wycieki na misce olejowej. Może to jakiś trop co do błędu.
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 264 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
Re: BŁĄD P06DD-00
„Obwód sterowania ciśnieniem oleju silnikowego zablokowany w pozycji wyłączonej”.
Chyba miska do zrzucenia i sprawdzanie zaworu pompy olejowej, przynajmniej taki problem opisywano na forum mokki.
PS. Zmień opis w profilu z Chevrolet już na insignie B
Chyba miska do zrzucenia i sprawdzanie zaworu pompy olejowej, przynajmniej taki problem opisywano na forum mokki.
PS. Zmień opis w profilu z Chevrolet już na insignie B