--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOpel wzywa do serwisu insignie wyprodukowane My2008-2013
-
Makaroni 77
- Nowicjusz
- Auto: Opel insignia 2.0
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Giżycko
Re: Opel wzywa do serwisu insignie wyprodukowane My2008-2013
Ja w Giżycku w serwisie Opla umówiony na środę wymiana jakiś wahaczy z tyłu za darmo
- Zbyszek01
- Klubowicz
- Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2019
- Moje auto: https://insignia-club.pl/viewtopic.php? ... &start=280
- Miasto: DZA
- Postawił piwo: 27 razy
- Otrzymał piwo: 40 razy
Wzywali czy sam się zgłosiłeś?
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
-
ross
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Tarnobrzeg
Dzisiaj byłem na wymianie łączników (wahaczy tył) oraz siłownika klapy elektrycznej.
Serwis próbował mi wmówić że jest pęknięta sprężyna i trzeba ją wymienić, poprosiłem żeby mi pokazano. No i przy aucie nikt nie był w stanie pokazać w którym miejscu jest pęknięcie sprężyny. Panowie przeprosili i uznali, że coś im się wydawało i wszystko jest w porządku. Także tego zachowajcie roztropność i trzeźwość umysłu. Ja doskonale wiedziałam, że sprężyny mam bardzo dobrym stanie bo wcześniej oglądałem dokładnie auto. Sam wahacz był u mnie już pęknięty
. Nie lekceważcie tej kampanii, to serio wpływa na bezpieczeństwo.
Sama wymiana, szybka, bezproblemowa. Nowy wahacz oraz wszystkie śruby, smaru syto(będzie to kiedyś łatwiej odkręcić).
Co do wymiany siłownika klapy, wysłałem, że trochę bez potrzeby, ale po wymianie ciszej działa i jakoś tak bardziej płynnie więc też na plus.
Serwis próbował mi wmówić że jest pęknięta sprężyna i trzeba ją wymienić, poprosiłem żeby mi pokazano. No i przy aucie nikt nie był w stanie pokazać w którym miejscu jest pęknięcie sprężyny. Panowie przeprosili i uznali, że coś im się wydawało i wszystko jest w porządku. Także tego zachowajcie roztropność i trzeźwość umysłu. Ja doskonale wiedziałam, że sprężyny mam bardzo dobrym stanie bo wcześniej oglądałem dokładnie auto. Sam wahacz był u mnie już pęknięty
Sama wymiana, szybka, bezproblemowa. Nowy wahacz oraz wszystkie śruby, smaru syto(będzie to kiedyś łatwiej odkręcić).
Co do wymiany siłownika klapy, wysłałem, że trochę bez potrzeby, ale po wymianie ciszej działa i jakoś tak bardziej płynnie więc też na plus.
-
Sokolik0073
- Nowicjusz
- Auto: Insignia a
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Lublin
I zadzwoniłem tak z ciekawości pani powiedziała że owszem jak będzie ruina to nie ma problemu z wymianą o ile cześć będzie na miejscu a jak nie to czekać.