Pozdro.,
MxW.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOd 9 do 13 z czego między 12 a 12,45 mają śniadanie i robota czeka.Alex pisze:Fajny zakres i efekt końcowy momentu wyszedł. Ile czasu stroili ?
Acha no nic moje plany odnosnie programu na razie muszę odłożyć na kiedy indziej. Zastanawialem sie na Tune Force ale do PO mam kawalek i jak coś nie wyjdzie to daleko na poprawke.Igorwlkp pisze:@profek
w ciemno nie są wstanie Ci tego określić wszystko zależy od sterowników jeżeli masz silnik 130 tylko 130 to dużo nie zrobią max 160/170 a jeżeli masz 160 zdławione na 130 to można się pobawić ale to dopiero okazuje się po wyjęciu sterownika czy coś takiego ( coś takiego mówili w Tune )
rok gwarancji !!!!
a co do skrzyni to kiedyś gdzieś czytałem jej specyfikacje techniczną i jej ograniczenie jest > 460Nm
a z ceną też jest jakaś zależność od sterownika bo Mi powiedzieli 1000-1200
Nie spotkałem się jeszcze żeby ktoś wracał z reklamacją do Tune Forceprofek pisze:Acha no nic moje plany odnosnie programu na razie muszę odłożyć na kiedy indziej. Zastanawialem sie na Tune Force ale do PO mam kawalek i jak coś nie wyjdzie to daleko na poprawke.
Ok, jak zdążę, tylko co ja mam do nich napisać?kuba89 pisze:Ja bym z moja tez juz chciał
Planować ale 2k troche mi za duzo...
@mxw napisz Ty do nich zapytanie :p