--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuCo mi dziś poprawiło humor?
- Igorwlkp
- Zapaleniec
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Poznań
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
Re: Co mi dziś poprawiło humor?
@BODokia kto się z Tobą męczy??
Ty dodajesz kolorów i ekspresji ( trudne słowo i nie wiem co znaczy ale jest ładne ) na tym forum
Ty dodajesz kolorów i ekspresji ( trudne słowo i nie wiem co znaczy ale jest ładne ) na tym forum
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 262 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
Igor, dziękuję, no to Ty mi dziś poprawiłeś humor
miłe to, dzięki
A kiedy rodzisz? egzamin z oddychania już zdałeś? pochwalisz się nam tu jak już urodzisz, co???
Raczej jak zmienię auto/tj markę, to pójdę za autem na forum marki, ale to pewnie będzie druga Dokia wtedy, na toyotach jeszcze nie byłam dokią bo kupiłam ją na 2 dni przed wyjazdem na Ukrainę i musiałam szybko ubezpieczyć a bez tablic się nie da zrobić AC bo foty przecież robią, z tą miałam czas aby oczekiwać prawie 4ry tygodnie na blachy, ale kolejne też raczej będzie już dokią, czyli będę na kolejnym forum jeśli zmienię markę nie Bodokią już , tylko B1 wtedy
B1 ładniejsze, nie?
miłe to, dzięki
A kiedy rodzisz? egzamin z oddychania już zdałeś? pochwalisz się nam tu jak już urodzisz, co???
Raczej jak zmienię auto/tj markę, to pójdę za autem na forum marki, ale to pewnie będzie druga Dokia wtedy, na toyotach jeszcze nie byłam dokią bo kupiłam ją na 2 dni przed wyjazdem na Ukrainę i musiałam szybko ubezpieczyć a bez tablic się nie da zrobić AC bo foty przecież robią, z tą miałam czas aby oczekiwać prawie 4ry tygodnie na blachy, ale kolejne też raczej będzie już dokią, czyli będę na kolejnym forum jeśli zmienię markę nie Bodokią już , tylko B1 wtedy
Radio 357 :)
- Igorwlkp
- Zapaleniec
- Auto: Opel Insignia
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Poznań
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
Lekarka zaplanowała datę na 23.08 ale mi ona koliduje i przeniosłem na 24.08 ( Pępkowe wasze lepiej zrobić w piątek niż w czwartek )
Napewno przekaże info jak się urodzi.
Ja nie muszę zdawać egzaminu bo to nie ja będę oddychal i jakoś nie boję się bycia przy porodzie
Napewno przekaże info jak się urodzi.
Ja nie muszę zdawać egzaminu bo to nie ja będę oddychal i jakoś nie boję się bycia przy porodzie
-
Bodex
A kto je neguje, forum jest super , i moderatorzy też jak ludzie .mazmarcin pisze:Ale nie trzeba zaraz znikać z forum, tylko po co ciągle negować![]()
![]()
![]()

Insignia jest nie super. Kupując ją miałem nadzieje , że to auto lepszej klasy, a okazało się, że to mocno nie dopracowany samochód z mnóstwem wad i usterek.
Utopilłem w niej dużo kasy, a i tak pokazała swoje oblicze, to co mam chwalić insignię ?
Po latach wiem , że źle zrobiłem sprzedając Espace IV , trzeba mi było zrobić remont i wygodnie jeździć, bez awarii i kosztów.
Jedyne co będzie brakować po insigni to wygląd auta, wygodny fotel kierowcy i tylko kierowcy i to byłoby na tyle.

Ani Espace, ani Harfa nie mają tak wygodnego fotela, są zbyt miękkie.
Teraz mam nowe letnie na alu 16 i bede kupował kpl opon zimowych Nokian D4.
Bo jakoś wielosezon założyć żeby letnie Michelin leżały i parciały to trochę nie logiczne

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
- mazmarcin
- Klubowicz
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: D20DTR
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Wodzisław Śląski
- Postawił piwo: 18 razy
- Otrzymał piwo: 144 razy
Mi chodziło tylko o samochód.
Minusy hondy zobaczysz jak się skończy gwarancja.
Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
Minusy hondy zobaczysz jak się skończy gwarancja.
- Zbyszek01
- Klubowicz
- Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
- Rok produkcji: 2019
- Moje auto: https://insignia-club.pl/viewtopic.php? ... &start=280
- Miasto: DZA
- Postawił piwo: 27 razy
- Otrzymał piwo: 40 razy
Wszystko się sprowadza do tego jak twój poprzednik tego auta dbał, co kupiłeś to miałeś. Pewnie źle trafiłeś, potem tego skutek.Bodex pisze:A kto je neguje, forum jest super , i moderatorzy też jak ludzie .mazmarcin pisze:Ale nie trzeba zaraz znikać z forum, tylko po co ciągle negować![]()
![]()
![]()
Insignia jest nie super. Kupując ją miałem nadzieje , że to auto lepszej klasy, a okazało się, że to mocno nie dopracowany samochód z mnóstwem wad i usterek.
Utopilłem w niej dużo kasy, a i tak pokazała swoje oblicze, to co mam chwalić insignię ?
Po latach wiem , że źle zrobiłem sprzedając Espace IV , trzeba mi było zrobić remont i wygodnie jeździć, bez awarii i kosztów.
Jedyne co będzie brakować po insigni to wygląd auta, wygodny fotel kierowcy i tylko kierowcy i to byłoby na tyle.
Ani Espace, ani Harfa nie mają tak wygodnego fotela, są zbyt miękkie.
Teraz mam nowe letnie na alu 16 i bede kupował kpl opon zimowych Nokian D4.
Bo jakoś wielosezon założyć żeby letnie Michelin leżały i parciały to trochę nie logiczne
Wysłane z iPhone 7+
Ostatnio zmieniony 17 sie 2018, o 14:30 przez Zbyszek01, łącznie zmieniany 1 raz.
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
- Zbyszek01
- Klubowicz
A mnie nie poprawiło humoru, błąd P2282 i auto w serwisie. Zobaczymy diagnozę, na razie mam to jako zastępcze. Aplikacja kolegi Ping pozwoliła dojechać do domu a potem do serwisu.
Wysłane z iPhone 7+
Wysłane z iPhone 7+
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
-
Bodex
@Zbyszko , poprzedni właściciel i jegp sposób eksploatacji nic nie ma do rury turbo, przewodu wspomagania, elektrozaworu , mikrostyku klapy, drgań na kierownicy, mimo wymiany wszystkiego, wygłuszenia bagażnika , czy awarii totalnej radia radia CD 500 , dolewania ON do oleju , za ciasnej kabiny i wiele innych.Zbyszek01 pisze: Wszystko się sprowadza do tego jak twój poprzednik tego auta dbał, co kupiłeś to miałeś. Pewnie źle trafiłeś, potem tego skutek.
Wysłane z iPhone 7+
A dzisiaj.mam nowe okularki z Vision Expreds
.Ale ostrzy

- Zbyszek01
- Klubowicz
Moja odpowiedź była odpowiedzią na twoją ocenę auta które użytkowałeś i obrzucasz błotem.
Z twoich postów a jest ich sporo dopiero od jakiegoś roku widać zmiany w sposobie używania przez ciebie silnika. Ulepszaczy, oleje, analizy, czy już spodziewałeś się kłopotów?
Wysłane z iPhone 7+
Z twoich postów a jest ich sporo dopiero od jakiegoś roku widać zmiany w sposobie używania przez ciebie silnika. Ulepszaczy, oleje, analizy, czy już spodziewałeś się kłopotów?
Wysłane z iPhone 7+
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
- mazmarcin
- Klubowicz
Lepiej tego Zbychu nie mogłeś napisać 
Strzał w dychę.
Strzał w dychę.
- Zbyszek01
- Klubowicz
Bo nie lubię jak ktoś oczernia coś a się tego nie pozbędzie.
Jak mi coś nie pasuje to sprzedaję i koniec pieśni. A tu wychwalanie tego co było wcześniej użytkowane, zachwalanie nowości które weszły na rynek i szukanie na siłę czegoś aby się tylko wybielić że się kupiło coś co czuję że się już kończy bo poprzednik dowalił ile mógł i pozbył się za dobrą cenę.
@Bodex nie bierz tego do siebie, wielu z nas może być w takiej samej sytuacji jak ty.
Jak mi coś nie pasuje to sprzedaję i koniec pieśni. A tu wychwalanie tego co było wcześniej użytkowane, zachwalanie nowości które weszły na rynek i szukanie na siłę czegoś aby się tylko wybielić że się kupiło coś co czuję że się już kończy bo poprzednik dowalił ile mógł i pozbył się za dobrą cenę.
@Bodex nie bierz tego do siebie, wielu z nas może być w takiej samej sytuacji jak ty.
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
- dokia
- Ekspert
- Kontakt:
chłopaki, kłócicie się??
Jak ktoś niedaleko to na grilla nad ogniskiem wieczorem zapraszam, w programie może być jazda Hondą (ale dwukołową)
a póki co rozbawiło mnie to:
Jak ktoś niedaleko to na grilla nad ogniskiem wieczorem zapraszam, w programie może być jazda Hondą (ale dwukołową)
a póki co rozbawiło mnie to:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
kecraminsignia
- Zapaleniec
- Auto: Astra J ST
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: LDZ
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 17 razy
Za jakiś czas znajdziemy nowego kolegę na forum z zatarta Insignia po @bodexie
-
Bodex
Spodziewałem się po czytaniu tu i tam , że kolejna się zatarła , więc ?Zbyszek01 pisze:Moja odpowiedź była odpowiedzią na twoją ocenę auta które użytkowałeś i obrzucasz błotem.
Wysłane z iPhone 7+
- dare50
- Zapaleniec
- Auto: Insignia 4x4 COSMO
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Wejherowo
- Postawił piwo: 30 razy
- Otrzymał piwo: 38 razy
No tak to powinniśmy wszyscy się bać , bo zaraz następna się zatrze , ciekawe kogo , przyznać się kto zaczął lać lepszy olej +jakieś ulepszacze 
-
Bodex
Nie oczerniam, a wypisuje prawdę, bo czar dawno już prysł, zaraz po radiu .Zbyszek01 pisze:Bo nie lubię jak ktoś oczernia coś a się tego nie pozbędzie.
Nie wszyscy mają odwagę na forum się przyznać, lub powiedzieć prawdę.
Opel zaprojektował te i inne awarie, to nie przypadek, bo wszystkim po koleji się to samo sypie.
Trzeba mówić prawdę.
Silniki sie zacierają na amen bo tak zaprojektowano system ostrzegania .
Gdy pierdnie na chwile elektrozawór turbo to odcina moc i krzyczy jedź do serwisu.
A gdy tak ważna rzecz jak ciśnienie oleju to nie informuje, czujnik łapie dopiero 0,3 bara , czyli gdy jyż nie ma smarowania, ale gdy 0,5 bara to nie świeci, a silnik pod obciążeniem się zatrze.
Moim zdaniem graniczne ciśnienie to 1 bar dla tak wysilonego silnika i nie mów mi Zbyszko że to nie zaprojektowane, bo dzisiaj mamy 21 wiek i w kosmos latają, wiec stara technologia łożysk ślizgowych to dla inżyniera żadna nowość. Albo lepsze jaja, że wskaźnik cieczy na 90 a apka pinga pokazuje 105 , nie sądzisz że przy 100 powinienem mieć ostrzeżenie ?
A z ludzi robią idiotów, bo chyba mają za idiotów.
Trumph coś miał racji w słowach , że niemcy są bardzo źli , przez 4 lata troche ich poznałem.
Co mi poprawiło humor ?
Za tydzień do Szwajcaria

- mazmarcin
- Klubowicz
Zatarła się co Insignia? Ile procentowo się silników zaciera? A te silniki nie tylko w nich montują.
A kupując auto z początku produkcji to należy się spodziewać chorób wieku dziecięcego. Późniejsze roczniki powinne być wolne od tego.
I nie chodzi mi o silnik tylko o resztę wad które opisujesz, bo nie napiszę o pisaniu o braku miejsca bo to już przesada.
Po kupnie na brak miejsca narzekać
Przed zakupem była większa
No ale pewnie duże Japończyki projektują duże auta
Nowy to i telefon fajny.
A kupując auto z początku produkcji to należy się spodziewać chorób wieku dziecięcego. Późniejsze roczniki powinne być wolne od tego.
I nie chodzi mi o silnik tylko o resztę wad które opisujesz, bo nie napiszę o pisaniu o braku miejsca bo to już przesada.
Po kupnie na brak miejsca narzekać
Przed zakupem była większa
No ale pewnie duże Japończyki projektują duże auta
Nowy to i telefon fajny.
- Zbyszek01
- Klubowicz
Ty Bodex poznałeś ich przez 4 lata, ja poznawałem ich przez 2,5 na początku a potem drugi raz i aż do teraz czyli już 22 lata. Jedno co bym o nich powiedział to że dalej ich nie znam. Jeżeli coś by było nie tak to zobacz ile tego tałatajstwa (twoim zdaniem) kula się po naszych i ichnich drogach. Wszystkie to złom?
Dobra, ja kończę tą nierówną walkę, to nie jest ten wątek.
Dobra, ja kończę tą nierówną walkę, to nie jest ten wątek.
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
- dokia
- Ekspert
- Kontakt:
Mi policja chciała poprawić humor chyba, bo teraz na lato przysłali mi tu nieoznakowane z Łomży... no bardzo dowcipne, naprawdę
a naszego słynnego i chyba jedynego policyjnego w Polsce Mitsubishi Lancer Evo już nie widzę w lusterkach, bo pewnie lata gdzie indziej też. Fajny za mną latał, nie? on chyba ze 300 koników miał:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Rooff_
- Zapaleniec
- Auto: Insignia ST przedlif
- Kod silnika: A20DTR
- Rok produkcji: 2012
- Miasto: Zagłębie Dąbrowskie
- Postawił piwo: 9 razy
- Otrzymał piwo: 128 razy
Wracając do głównego tematu - poprawienia humoru.
Proponuję taki Stand-Up:
https://www.youtube.com/embed/gkiFll378aA
Proponuję taki Stand-Up:
https://www.youtube.com/embed/gkiFll378aA