--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuGniazdo zapalniczki nie działa
-
elninho86
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Frankfurt (Oder)
-
tkuder
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Kraków
- Postawił piwo: 1 raz
Re: Gniazdo zapalniczki nie działa
To ja mam bardziej skomplikowane pytanie. Czy opel ma jakieś ograniczenia prądowe w gwiazdach 12V i w zapalniczce?
Podłączyłem pod zapalniczka dodatkowe gniazdo, do którego wpialem ładowarkę baseus 5,5A i ładowarka indukcyjna do telefonu, która w domu na adaptera 2A i tym samym kablu ładuje szybko (w trybie szybkiego ładowania), w aucie ładuje bardzo wolno. To samo jest w tylnym gnieździe tunelu.
Co może być przyczyną? Próbowałem kilku adaptera, kilku kabli we wszystkich 3 gwiazdach w kabinie...
Korzystając z okazji @yerry udało mi się bez żadnego problemu podłączyć i kamerę i sony rm-x7bt po aux i telefon i wszystkie kable elegancko schować w 2,5h. Dzięki za pomoc!
Podłączyłem pod zapalniczka dodatkowe gniazdo, do którego wpialem ładowarkę baseus 5,5A i ładowarka indukcyjna do telefonu, która w domu na adaptera 2A i tym samym kablu ładuje szybko (w trybie szybkiego ładowania), w aucie ładuje bardzo wolno. To samo jest w tylnym gnieździe tunelu.
Co może być przyczyną? Próbowałem kilku adaptera, kilku kabli we wszystkich 3 gwiazdach w kabinie...
Korzystając z okazji @yerry udało mi się bez żadnego problemu podłączyć i kamerę i sony rm-x7bt po aux i telefon i wszystkie kable elegancko schować w 2,5h. Dzięki za pomoc!
-
kita
- Forumowicz
- Auto: Insignia a
- Kod silnika: B16SHL
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Tarnowo
- Otrzymał piwo: 1 raz
Re: Gniazdo zapalniczki nie działa
Czy używa ktoś zapalniczki włożonej w gniazdo zapalniczki obok popielniczki?
Ja zakupiłem zapalniczkę bo nie miałem i po włożeniu w to gniazdo niestety ale zapalniczka nie działa. Po podłączeniu ładowarki usb telefon ładuje.
Czy to wina niesprawnej zapalniczki czy coś innego może być problemem.
Ja zakupiłem zapalniczkę bo nie miałem i po włożeniu w to gniazdo niestety ale zapalniczka nie działa. Po podłączeniu ładowarki usb telefon ładuje.
Czy to wina niesprawnej zapalniczki czy coś innego może być problemem.