Pozdrawiam
-M
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
powoli zaczynam zbierac rzeczy na wiosnę. 

Dramatyczną cenę zapłaciłaś

To był rok 2017, więc inna była w tym konkurencja i wysokie ceny jeszcze oraz najdroższa i najtwardsza ceramika, czyli Gtechniq Serum Black. Obecna Insignia dostała ceramikę przed wyjazdem z salonu bo na życzenie pojechała od dilera na lawecie do detailingu na usunięcie wosków zabezpieczających i nałożenie powłok. Stara dostała odświeżenie powłok przed sprzedażą więc chyba byłam dobrym sprzedawcą bo dołożyłam 600zł na odświeżenie powłok i zdjęcie moich rys po pazurach przy klamkach bez zmiany ceny sprzedaży auta.alehandro` pisze: ↑16 lut 2022, o 01:12Dramatyczną cenę zapłaciłaś![]()
![]()
, a odnośnie kropek to nie da się ukryć. Im ciemniejszy lakier tym bardziej przechlapane -dosłownie. Osobiście mam sporą chęć na ceramikę, ale jak widzę jak mój brat z tym walczy w tym z boosterami etc..... jakoś mi emocje opadają.
W tym przypadku woski i QD to ciekawa alternatywa.
O ile sama ceramika to temat do przemyślenia to opracowanie auta od mycia, przez T&GR, glinkę, dodo do wosku uważam za warte zachodu i elementarne jesli naprawde chcemy zabezpieczyć w jakiś sposób auto.