--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuZakup Insigni z silnikiem benzynowym
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
Re: Zakup Insigni z silnikiem benzynowym
Tak.Tylko,że powoli rozglądam się za jakąś kombi z napędem 4x4 i właściwie nic nie ma ciekawego.
-
Fenins
silnik 1,6t jest naprawdę fajny, choć z czasem przyzwyczaiłem się i trochę żałuję, że nie wziąłem 2.0.
Spalanie mam całyczas w granicach 9-10,5 nic mniej ewentualnie trochę więcej
Automat to dobre rozwiązanie choć jestem trochę rozczarowany jego pracą... miałem Mercedesa 10 letniego z przebiegiem 300tys i automat chodził idealnie, natomiast tutaj zdarzają się jakieś łupnięcia , szarpnięcia (niedługo jadę z tym do serwisu w ramach gwarancji zobaczyć co się dzieje - a może poprostu taka jets kultura pracy tego automatu ? )
Co do wyposażenia to praktycznie wziąłem 3/4 z listy i nie mogę narzekać - intellink jaki jest taki jest ale do najgorszych nie należy
.
Spalanie mam całyczas w granicach 9-10,5 nic mniej ewentualnie trochę więcej
Automat to dobre rozwiązanie choć jestem trochę rozczarowany jego pracą... miałem Mercedesa 10 letniego z przebiegiem 300tys i automat chodził idealnie, natomiast tutaj zdarzają się jakieś łupnięcia , szarpnięcia (niedługo jadę z tym do serwisu w ramach gwarancji zobaczyć co się dzieje - a może poprostu taka jets kultura pracy tego automatu ? )
Co do wyposażenia to praktycznie wziąłem 3/4 z listy i nie mogę narzekać - intellink jaki jest taki jest ale do najgorszych nie należy
-
Demax
Kupowałeś teraz? Brakuje mi gniazda na karty SD. Nie wiem czy to po face liftingu tak mają?
-
Fenins
Tak kupowałem niedawno . Nie jestem na 100 procent pewny ale wydaje mi sie ze mam gniazdo w pilokietniku , muszę sprawdzić 
-
Demax
Jakbyś mógł to będę wdzięczny. Musi być pod podłokietnikiem. Ja mam jedno USB i AUX. Mam wersje Cosmo i wg specyfikacji powinny być dwa USB i SD
-
Matiz
Siemka. Czy ta cena jest realna ? http://otomoto.pl/opel-insignia-opel-in ... 42773.html
-
kicaj
- Użytkownik
- Auto: I
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: B/DE
- Otrzymał piwo: 1 raz
cena IMHO OK, ale zdjęcia takie że nic nie widać a fotel kierowcy wygląda jakby auto zgubiło 1nkę czy 2jkę z przodu...
czemu brak zdjęć tyłu?
przyglądnąć się dobrze i przetrzepać auto porządnie
czemu brak zdjęć tyłu?
przyglądnąć się dobrze i przetrzepać auto porządnie
-
Fenins
sprawdziłem i oto jak na załączonym obrazku jest sd. Może masz "niższą" wersję "radia" ?? 
2xusb
aux
sd
-- 3 mar 2015, o 19:21 --
http://zapodaj.net/42ca9000335df.jpg.html

2xusb
aux
sd
-- 3 mar 2015, o 19:21 --
http://zapodaj.net/42ca9000335df.jpg.html
- Casimir
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Tarnów/Frankfurt am Main
- Otrzymał piwo: 1 raz
Prezes dobrze pisze, od 20 tyś euro można zacząć poszukiwania takiego auta. Więc musi być jakaś niespodzianka.
-
Fenins
-
madziar89
WItam ostatnio się zainteresowałem insigniami na razie posiadam astre h gtc 1.8 140 km ale chciałbym właśnie zmienić auto na coś większego i bardziej praktycznego, na otomoto głównie mi chodzi po głowie insignia w sedanie lub Hatchback są różne egzeplarze do 42 k? od 2010 r i takie moje pytanie czy w realiach da rade wychaczyć dobry egzemplarz i w miare wyposażony najlepiej w cosmo lub opc line { navi i ksenon } z przebiegiem realnym do 170 k? w takiej cenie oraz zadbanym motorem 2.0 turbo ? i oczywiście nie po crasch testach oraz jaki silnik najlepiej wybrać żeby sprawiał jak najmniej problemów z użytkowaniem.
Ostatnio zmieniony 4 mar 2015, o 23:04 przez madziar89, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: kolego, nie ma takiego modelu insygnia
Powód: kolego, nie ma takiego modelu insygnia
-
Pruski
- Użytkownik
- Auto: Insignia 4x4
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Realnie, nie ma szans, miesiąc temu kupowalem dokładnie to czego szukasz, pieniądze jakie trzeba szykować na takie auto "w miarę" to raczej okolica 47k i w górę za rocznik 2009, nie wiem czy 2010r. do 50k będzie osiągalny, ale wątpie.
Trzeba mieć naprawdę szczęście i wyłapać rodzynka z tłumu, sam liczylem na idealny zakup do 40, potem do 42, a stanęło na tym, że szukalem pod 50 i ostatecznie zbilem cenę do kwoty, która za to co znalazłem mnie satysfakcjonowała;)
Na sąsiednim forum wyszukaj mój temat i zerknij na czym się zakończyło;)
Trzeba mieć naprawdę szczęście i wyłapać rodzynka z tłumu, sam liczylem na idealny zakup do 40, potem do 42, a stanęło na tym, że szukalem pod 50 i ostatecznie zbilem cenę do kwoty, która za to co znalazłem mnie satysfakcjonowała;)
Na sąsiednim forum wyszukaj mój temat i zerknij na czym się zakończyło;)
-
Pobo1315
Popieram przedmowce...ja za swoja isie st cosmo 2009 r m. in. bixenon i navi dalem 41500 plus recykling z turbina na wykonczeniu i konczqcym sie kolem dwumasowym, okazalo sie ze sprzeglo tez wymaga regeneracji. Tak wiec w sumie wyszla mnie 45 tysiecy a jak dodac do tego przerejestrowanie oc i ac to zakrecimy sie w okolicach 47 tysiecy. Musisz pamietac ze po zakupie auta dochodza takie koszty jak wymiana filtrow i oleju plus rozrzad a po drodze i tak wyjda jakies newsy. Moze poszukaj czegos bez xenonow, nawi i z lawkami w welurze.
za pomoca Tapatalk z s4
za pomoca Tapatalk z s4
- szogi84
- Użytkownik
- Auto: Insignia 2.0 benzyna
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Jak ktoś zainteresowany to proszę obejrzeć moja w dziale o autach i pisać na pw, bo mogę sprzedać ale nie muszę8-)
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
http://otomoto.pl/opel-insignia-2-8-v6- ... 44166.html
Tą sobie możecie odpuścić.Miała 3 razy rozbity przód
Tą sobie możecie odpuścić.Miała 3 razy rozbity przód
-
Demax
Modele z roku 2015 zostają wyposażone w nowe radia bez gniazda SD oraz jedno gniazdo USB. Tak przy okazji to we wcześniejszych modelach czyta wam zdjęcia z Pendrive?