--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuCD500 DVD800 aktualizacja map
Regulamin forum
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
- flcn
- Użytkownik
- Auto: ST Cdti
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: LDZ
Re: CD500 DVD800 aktualizacja map
@kamsul85 ,
Skąd jesteś?
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Skąd jesteś?
-
Bartek89
Witam, potrzebuje kogoś na terenie Podkarpacia, najlepiej okolice Rzeszowa do aktualizacji map w DVD800 Navi.
-
kamsul85
@flcn śląsk
Ostatnio zmieniony 2 lip 2018, o 13:27 przez kamsul85, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barracuda
- Nowicjusz
- Auto: Astra J
- Kod silnika: A14NET
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Sosnowiec
Witam. Jeżeli byłby ktoś na śląsku to też się przyłączam do prośby aktualizacji map 
-
sztukens
Witam Szanowne grono, czy ktoś z okolic Rybnika jest w stanie mi zaaktualizowac mapy w mojej isi? DVD800 rocznik sam. 2009. Proszę o jakiś namiar. Oczywiście nie za darmo
Pozdrawiam
-
Coozapech
Witam, poszukuje kogoś z nowymi mapami ( Warszawa) DVD800 rocz. 2011 . Co do ceny to na pewno się dogadamy
-
rendgen
Witam. Poszukuję kogoś z mapami do Insigni w okolicy Dębicy, Rzeszowa,Tarnowa - rocznik 2010 z "A" w VINie. - DVD800. Proszę o info. Pozdrawiam
-
BRT003
Witam, poszukuje kogoś z Warszawy lub Legionowa z aktualnymi -2014/2015 mapami do Insigni DVD 800 rocznik modelowy 2009 w VIN "9". Proszę o kontakt
-
icemanevo
Witam,
niedawno zakupiłem dopiero Opla i dopiero ogarniam wszystkie tematy z tym związane, stąd moje pytanie, bo mam mapy tylko niemieckie na płycie:
co lepiej zrobić? Znaleźć kogoś kto wgrywa za opłatą, kupić od kogoś płytę z mapami, czy jechać do serwisu? Nie chodzi mi o jakieś kombinowanie by było jak najtaniej, tylko zależy mi na porządnych działających mapach PL i EU.
Z góry dziękuję za pomoc.
niedawno zakupiłem dopiero Opla i dopiero ogarniam wszystkie tematy z tym związane, stąd moje pytanie, bo mam mapy tylko niemieckie na płycie:
co lepiej zrobić? Znaleźć kogoś kto wgrywa za opłatą, kupić od kogoś płytę z mapami, czy jechać do serwisu? Nie chodzi mi o jakieś kombinowanie by było jak najtaniej, tylko zależy mi na porządnych działających mapach PL i EU.
Z góry dziękuję za pomoc.
- IBZI
- Moderator
- Auto: Insignia 2.0
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Gliwice
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Najlepiej załatwić sobie płytkę. Cała Europa i tak Ci nie wejdzie. Wybierz sobie państwa, po których będziesz jeździł i wgraj do navi. To opcja najbardziej ekonomiczna. Jeśli kasa nie gra roli, to kup sobie płytkę (np. w ASO). I jeszcze jedna ważna rzecz. Upewnij się jakie mapy pasują do Ciebie (sprawdź VIN). Może się okazać, że nie ma nowych map dla Twojej nawigacji.
-
pulti
- Nowicjusz
- Auto: Insignia Cosmo Sport
- Miasto:
Witam,
czy ktoś z okolic Koszalina posiada najnowsze mapy. Rok modelowy 2011. VIN "B"
Z góry dzięki
czy ktoś z okolic Koszalina posiada najnowsze mapy. Rok modelowy 2011. VIN "B"
Z góry dzięki
- Paweł Pablo
- Użytkownik
- Auto: Insignia A ST FL
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Wyrzysk/Piła/Wielkopolska
- Postawił piwo: 2 razy
Ma ktoś jakieś dojście np.ASO do zakupu jakoś taniej map nowych do DVD800 MY2009 Vin "9"?W Aso życzą sobie prawie 8 stówek.
- flcn
- Użytkownik
- Auto: ST Cdti
- Miasto: LDZ
Dobra Panowie,
Widzę, że pora wrócić do działania, bo handel, którego tu na forum nie za bardzo lubimy zaczyna niepotrzebnie kwitnąć...
Jak już wspomniałem, mam mapy 14/15 do DVD 800 do MY2011 z "B" w vinie i udostępniam tylko w ramach pomocy - czyli za darmo
Płyta niedawno była w Warszawie i szczęśliwe wróciła
@Coozapech - fajnego masz nicka i właśnie przypasował, bo jeszcze 2 tygodnie temu byś sobie wziął od chłopaków i zaktualizował...
Do rzeczy, proponuję, że wyślę pierwszemu kto był ostatnio zainteresowany, a ten będzie wysyłał dalej kolejnym zainteresowanym. Ja tylko chciałbym wiedzieć u kogo w danym momencie jest płyta i żeby poszczególne osoby nie trzymały jej tygodniami.
Chyba pierwszy w kolejności był chomik82 z Krakowa . Aktualne? Jeśli tak, to dawaj adres.
Następni byli kamsul85 i Barracuda na Śląsku, a potem Yasio1989 z okolic Krosna.
Pasuje wszystkim taki układ? (handlujących nie pytam
)
Widzę, że pora wrócić do działania, bo handel, którego tu na forum nie za bardzo lubimy zaczyna niepotrzebnie kwitnąć...
Jak już wspomniałem, mam mapy 14/15 do DVD 800 do MY2011 z "B" w vinie i udostępniam tylko w ramach pomocy - czyli za darmo
Płyta niedawno była w Warszawie i szczęśliwe wróciła
@Coozapech - fajnego masz nicka i właśnie przypasował, bo jeszcze 2 tygodnie temu byś sobie wziął od chłopaków i zaktualizował... Do rzeczy, proponuję, że wyślę pierwszemu kto był ostatnio zainteresowany, a ten będzie wysyłał dalej kolejnym zainteresowanym. Ja tylko chciałbym wiedzieć u kogo w danym momencie jest płyta i żeby poszczególne osoby nie trzymały jej tygodniami.
Chyba pierwszy w kolejności był chomik82 z Krakowa . Aktualne? Jeśli tak, to dawaj adres.
Następni byli kamsul85 i Barracuda na Śląsku, a potem Yasio1989 z okolic Krosna.
Pasuje wszystkim taki układ? (handlujących nie pytam
) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
- Engine
- Zapaleniec
- Auto: BMW F10 525D xDrive
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: Śląsk
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
@Putridum , @shaqal - Chłopaki, takie dyskusje to proszę prowadzić na PW.
- Barracuda
- Nowicjusz
- Auto: Astra J
- Kod silnika: A14NET
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Sosnowiec
flcn, jeżeli aktualne to jak najbardziej za, w razie czego można wysłać do mnie na Śląsk, a ja do kolegi kamsul85 podjadę i mniej problemu
-
Yasio1989
-
shaqal
- Forumowicz
- Auto: Insignia OPC
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: GD
- Otrzymał piwo: 2 razy
- Kontakt:
Jaka cena?xCoBrAx pisze:edit
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2016, o 20:33 przez yerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta pod postem. Regulamin forum.
Powód: Nie cytuj posta pod postem. Regulamin forum.