Gdyby nie moja córa która spała w foteliku to nigdy takiego wyniku bym nie osiagnął. Cały czas mnie korciło żeby depnąć

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

To zdradź jeszcze jak tego dokonałeś?radkor pisze:udało mi się zejść ze spalaniem w mieście do 16,8 litra a 2 dni temu było ponad 19
Już wyjaśniam. Ostatnie zdjecie z 12.04.2016 a poprzednie z 28.07.2013. Nie mam w zwyczaju robić zdjęć. Pierwsze zdjęcie z większego wypadu to zrobiłem sobie na pamiątke w 2013. To była trasa Tarnów-Gdańsk. I postanowiłem że wstawie je bo co za różnica że stare? Auto spala mi podobnie cały czas. I ostatnio robiłem wspomnianą trasę i znów zrobiłem aktualne by tu wstawić.SAFIK pisze:pawelus668 (zamieszczałeś wg. dat???)
Jak to!!! 8 kwietnia 2016r. miałeś przebieg 11806 km a 29 kwietnia 39592 km???
Proszę wyjaśnij...? Zdjęcie wyświetlacza nr.1 z przed 2 lat ?(szmat czasu)... A tak naprawdę z kiedy zdjęcie nr.2 ???. Zwykle ludzie dają zdjęcia max. z przed kilku dni przed....
Dopompowałem koła, przód na 2.7, tył na 2.9 oraz założyłem buty z lżejszą podeszwą... No i też ograniczyłem korzystanie z trybu Sport. Obecnie od 3 dni tylko Normal.mxw pisze:To zdradź jeszcze jak tego dokonałeś?
Poprawka w obliczeniach czy... coś innego?