Pozdro.,
MxW.
Wysłano z H815 za pomocą Tapatalk2.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuTak i potwierdza to napis na etykiecie. Mnie na tym oleju dpf wypala się co 500-700km, jazda tylko po mieście (więc chyba normalnie).marcin.1987 pisze:Tak ten. A 4100 nadaje się do aut z DPF?
No ja tez kukałem na te nalepki niby ma być C3 , ja też czuję że 5w30 jest już żadki , ciszej by klawiatura pracowała na 5w40 .Dan pisze:Tak i potwierdza to napis na etykiecie. Mnie na tym oleju dpf wypala się co 500-700km, jazda tylko po mieście (więc chyba normalnie).marcin.1987 pisze:Tak ten. A 4100 nadaje się do aut z DPF?
Nie jestem jakimś tu snafcom.RylliPL pisze:Panowie jaki olej polecicie na pierwszy ogień po remoncie silnika ? Do tej pory zalewany był ... olej GM co 30tyś...
Teraz planuje rozpocząć zalewanie innym co 15tyś. Niedługo silnik będzie gotowy więc chciałbym już oleje kupić.
I przy okazji olej w skrzyni manualnej będzie zmieniany - jest jakiś szczególny który wybrać ?
Pozdrawiam
Nie jestem jakimś tu snafcom.Bodex pisze:RylliPL pisze:Panowie jaki olej polecicie na pierwszy ogień po remoncie silnika ? Do tej pory zalewany był ... olej GM co 30tyś...
Teraz planuje rozpocząć zalewanie innym co 15tyś. Niedługo silnik będzie gotowy więc chciałbym już oleje kupić.
I przy okazji olej w skrzyni manualnej będzie zmieniany - jest jakiś szczególny który wybrać ?
Pozdrawiam
Teraz leję lm 4100 i chyba przy nim zostanę bo po tych wszystkich mobilach i castrolach narazie wypada najlepiej.