Mieszkam na wsi w domku, więc mi to nie grozi
Przepis mówi o tym, jak auto pozostawi się na chodzi dłużej, niż minutę. To pytanie...skąd policmajstry będą wiedzieć że auto chodzi dłużej?
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuMieszkam na wsi w domku, więc mi to nie grozi
Tylko co to komu przeszkadza że taki przepis został wprowadzony. Ekologia raczej wątpię gdyż największy procent zanieczyszczeń to firmy zajmujące się przetwurstwem.dare50 pisze:Skąd ? przepis zabrania pozostawienie auta na chodzie bez obecności kierowcy , więc jak odpalasz zdalnie to sam sobie odpowiedz
Skąd, wystarczy na ponad minute się przy takim pojeździe zatrzymać i już. Jednakże przepis o usunięciu śniegu, lodu i zaparowanych szyb jest na korzyść kierowcy. W inny sposób tego nie da się usunąć a bezpieczeństwo przede wszystkimkazim pisze: Edit
Ogulnie wewnątrz nie ma zmian może materiały, kilka szczegółów ktore dodali ale też zabrali( foteli recaro nie ma, silnik 2.8 nie występuje) inne lampy z przodu (chromowane)Krznnn pisze:Extra, prawie taka sama jak isia a jednak inna!oby służyła:)
Tak patrząc na cenę i szkode nie wiem czy to opłacalne. Do tego trzeba doliczyć akcyze i cło. Przeliczyłes sobie??Hodor12 pisze:Witam wszystkich.
Zakupiłem właśnie Buicka Regal Premium 2014 https://www.copart.com/lot/55243709 . Czy orientuje się ktoś czy części karoserii pasują z insigni a lift? Bo stoję przed decyzją czy remontować go w USA czy na miejscu. Dodam, że mieszkam w Polsce i wolałbym to zrobić tutaj.