--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuCD500 DVD800 aktualizacja map
Regulamin forum
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
-
stanek39
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Kraków
Re: CD500 DVD800 aktualizacja map
zdarza się że nie ma niektórych miast/miejscowosci jak szukasz, a później jadąc przez nie wyświetla na navi normalnie nazwę. Nie wiem od czego to zależy ale zdarzyło mi się to parę razykubek77 pisze:I po aktualizacji.W koncu widać wszystkie nowe drogi w okolicy.Czas aktualizacji 40min.Musze sprawdzic czy bede miał Tarnowskie Góry bo ostatnio nie mogłem znaleźćKtoś miał takie akcje ,że miasta jakiegoś nie było podczas wprowadzania adresu?
-
tomi124
- Nowicjusz
- Auto: Chevrolet Orlando
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2011
- Miasto:
Witamflcn pisze:@slawekj, mam płytę z mapami 14/15, która będzie do Ciebie pasowała. Jeśli chcesz, żeby Ci podesłać (lub bywasz w Łodzi), to daj znać.
Mam literkę B w VIN, rocznik 2011, czy mogę być kolejny w kolejce do użyczenia map, pokryję wszelkie koszty, z góry dzięki
Pozdrawiam
-
mrex
Masakra z tym Oplem
Dzwonię na obsługę klienta żeby mi powiedzieli jak sprawdzić wersję mapy w aucie... nie wiedzą. Ok, a jaka jest najnowsza dla cd500...nie wiedzą. Mam jechać do serwisu (inne miasto). Dzwonię do serwisu i te same pytania. I co? Nie wiedzą....ale.....mogą sprzedać to co mają to sobie zainstaluję. Nóż się w kieszeni otwiera 
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
P405
- Zapaleniec
- Auto: Insignia CDTI
- Kod silnika: A20DTH
- Miasto: Leszno
- Otrzymał piwo: 28 razy
Do 500 ostatnie mapy były chyba 2014/2015. Niestety mało jest osób co mają tą płytę. Serwisy jej raczej nie mają bo 500 nie było za dużo, a od 800 nie pasuje. Piszę oczywiście o rocziku 2009/2010. 2011 już chyba pasowały od 800.
- mrex
- Forumowicz
- Auto: Insignia Grand Sport
- Kod silnika: B15XFT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Radomsko
Chłopaki, chwalmy Pana, obsługa klienta Opel odezwała się do mnie w temacie aktualnych map
Otrzymałem takie oto wspaniałości: "W nawiązaniu do Pańskiego maila z dnia 01.09.2016 roku uprzejmie informujemy, iż dostępne są aktualizacje map na okres 2015/2016 oraz najnowsza aktualizacja map powinna ukazać się w trzecim kwartale roku. "
Gwoli ścisłości zapytałem jakie są najnowsze mapy Polski dla CD500 MY10. Problemem jest to że jak chciałem się upewnić czy faktycznie dobrze się zrozumieliśmy bo nie mogę znaleźć nigdzie na rynku map 15/16 to Pani z Opla po prostu jeszcze raz wysłała mi tego maila z dopiskiem "Ponownie informujemy, że..."
....co świadczy chyba że nie za bardzo klei temat
Tak więc teoretycznie nowe mapy Polski dla CD500 MY10 powinny być lada dzień ale nie napalałbym sie za bardzo. Ktoś może się wypowiedzieć więcej w sprawie tej rzekomej istniejącej wersji 15/16?
Ma ktoś takie mapy?
Otrzymałem takie oto wspaniałości: "W nawiązaniu do Pańskiego maila z dnia 01.09.2016 roku uprzejmie informujemy, iż dostępne są aktualizacje map na okres 2015/2016 oraz najnowsza aktualizacja map powinna ukazać się w trzecim kwartale roku. "
Gwoli ścisłości zapytałem jakie są najnowsze mapy Polski dla CD500 MY10. Problemem jest to że jak chciałem się upewnić czy faktycznie dobrze się zrozumieliśmy bo nie mogę znaleźć nigdzie na rynku map 15/16 to Pani z Opla po prostu jeszcze raz wysłała mi tego maila z dopiskiem "Ponownie informujemy, że..."
Tak więc teoretycznie nowe mapy Polski dla CD500 MY10 powinny być lada dzień ale nie napalałbym sie za bardzo. Ktoś może się wypowiedzieć więcej w sprawie tej rzekomej istniejącej wersji 15/16?
Ma ktoś takie mapy?
-
RikoPL
Cześć! To mój pierwszy post na tym forum! Witam serdecznie
Przepraszam, że od razu wychodzę z prośba, ale sprawa dość ważna
Czy jest ktoś z okolic Krakowa, kto ma płytkę z aktualizacja NAVI dla MY09/10? Pozdrawiam i dobrego dnia!
-
K2U
Cześć, jak większość tutaj poszukuję aktualizacji mapy do Insignii 2009 DVD800 (VIN litera A). Czy znalazłby się ktoś w Warszawie lub okolicach albo na Podlasiu, kto mógłby udostępnić takie dane? Ewentualnie ktoś skłonny zorganizować wysyłkę na mój koszt? Będę mega wdzięczny za odpowiedź tu bądź na prv. Dziękuję.
-
Avenue
Witam! Potrzebuję aktualizacji do DVD800, VIN litera A. Czy jest ktoś może z Poznania, lub okolic kto posiada takie uaktualnienie? Rozliczam się tylko i wyłącznie w płynie : )
-
lani84
Witam czy ma ktoś we Wrocławiu lub w okolicach udostepnic płyte navigacji DVD800 z wersja vinu B ?
- flcn
- Użytkownik
- Auto: ST Cdti
- Miasto: LDZ
@lani84, mogę Ci pożyczyć płytę. Teraz jest w drodze do Sosnowca do Kolegi @ble, potem może pójść do Ciebie. Mapy są 2014/2015.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
-
Dajrek
Witam czy ma ktoś z Zielone Górze lub okolicy może udostępnić płytę nawigacji DVD800 z wersja vinu A ?
lub odpłatnie wysłać?
lub odpłatnie wysłać?
-
OsUcH
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia Sedan
- Miasto:
Witam Panowie, szukam osoby z Krakowa, Olkusza lub okolic, która ma płytkę z mapami 2015/2016 do Insigni 2009 wersja z cyfrą 9 w VIN.
-
-stepus-
Na wstępie chciałbym się z wszystkimi serdecznie przywitać.
Czy jest może ktoś z Warszawy lub okolic kto ma najnowsze mapy do DVD800?? Auto z 2009r z cyfrą 9 w VIN-ie
Ew jak ktoś w Polsce ma i mógłby przesłać na mój koszt to również było by super.
Czy jest może ktoś z Warszawy lub okolic kto ma najnowsze mapy do DVD800?? Auto z 2009r z cyfrą 9 w VIN-ie
Ew jak ktoś w Polsce ma i mógłby przesłać na mój koszt to również było by super.
-
pottymouth
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Miasto:
Witam,
Czy jest ktoś z Częstochowy kto może zaktualizować mapy w Insigni 2008?
Czy jest ktoś z Częstochowy kto może zaktualizować mapy w Insigni 2008?
-
Daw85
Witam Czy jest Ktoś może z okolic Gliwic i mógł by zaktualizować mapy w mojej Insigni 2009 DVD 800 ?
-
DJMazi
Witam! Szukam kogoś z płytką aktualizacji do CD 500 , DVD800, 10 - VIN litera B Woj Opolskie Śląskie.
-
Taz
Witam,
również poszukuję płytki z mapami do modelu rocznikowego 2011, 10 litera B. Może kolega flcn wspomoże?
Będę bardzo wdzięczny i pozdrawiam.
również poszukuję płytki z mapami do modelu rocznikowego 2011, 10 litera B. Może kolega flcn wspomoże?
- flcn
- Użytkownik
- Auto: ST Cdti
- Miasto: LDZ
Panowie, oczywiście mogę wspomóc
. Tylko szczerze mówiąc nie wiem gdzie jest płyta... @Przemek80, jest u Ciebie, czy jeszcze nie?
. Tylko szczerze mówiąc nie wiem gdzie jest płyta... @Przemek80, jest u Ciebie, czy jeszcze nie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
- Przemek80
- Forumowicz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTL
- Miasto: Goerlitz
- Otrzymał piwo: 1 raz
Tak jest umnie.
Wysłane z budki telefonicznej na koszt odbiorcy...szerokości
Wysłane z budki telefonicznej na koszt odbiorcy...szerokości