Umiescilem juz wczesniej moj post w podobnym temacie w dziale Insigni A
Szukam rozwiązania brakju otwarcia klapy nogą, pozostałe sposoby tj z pilota czy przycisku działają prawidlowo. System fabrycznego otwierania, styki przeczyszczone, modul otwarcia klapy ze zderzaka podmieniony po zbilizeniu się do auta światełko pod zderzakiem się zapala (czyli zasilanie jest) jednak brak reakcji na ruch stopą. Czy możliwe jest ze odłączenie aku przy wymianie rozrządu moze byc przyczyba wyprogramowania i konieczna jest aktywacja tej funkcji w module komfortu. Byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedź co i gdzie jeszcze sprawdzić
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuKlapa bagaznika - Brak reakcji na ruch stopą
- zubek
- Zapaleniec
- Auto: IB/ST
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2017
- Moje auto: https://insignia-club.pl/viewtopic.php?f=53&t=8662
- Miasto: WWL
- Postawił piwo: 23 razy
- Otrzymał piwo: 58 razy
-
ArtiP
- Nowicjusz
- Auto: Insignia ST OPC
- Kod silnika: A28NER
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Kraków
Re: Klapa bagaznika - Brak reakcji na ruch stopą
Witam, Jako, że nie mogę zakładać nowych tematów podpinam się pod ten. Mam podobny problem. Mam system hands free. Klapę bagażnika mogę otworzyć za pomocą pilota, przycisku na drzwiach kierowcy i po naciśnięciu przycisku na klapie ale wcześniej muszę otworzyć samochód. Nie mam możliwości otwierania bezpośrednio po podejściu do klapy i naciśnięciu przycisku i nie pojawia się światełko po podejściu do samochodu. Wszystkie drzwi działają z systemem hands free tylko nie klapa bagażnika. Jakiś pomysł? Z góry dziękuję.