--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuInsignia by kiego
-
steq
Re: Insignia by kiego
jak każdy tak będzie mówił to w końcu całe forum is dead. Wrzucaj do konkursu i nic się nie martw - 1 chętny juz jest to i znajdzie się następny
- alex_k
- Użytkownik
- Auto: Opel Insignia ST
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2012
- Miasto: Bielsko-Biała
- Otrzymał piwo: 1 raz
Cała sobota spędzona na myciu?
bo nieskazitelnie biała
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Krzysztof Opel Insignia Sports Tourer Cosmo 2.0 CDTI
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca LIPIEC
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca LIPIEC
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
ja też wrzucę coś ale pod koniec miesiąca 
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
kiego
zeszła niedziela,gdybym tylko dotknął auta w ten weekend zamiast pomagać żonie to bym dostał rozwód mailemalex_k pisze:Cała sobota spędzona na myciu?bo nieskazitelnie biała
-
tomkod
- Użytkownik
- Auto: Seat Altea
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2010
- Miasto:
Szczerze przyznam ze pod wpływem twojej Insi przekonuje się do białego koloru. Do tego te fele i czysta buda - wyróżnia się.
-
jaromat
ta buda jest piękna,tylko fachowcy z GM trochę dowalili ta tylna wycieraczkę,ale ja mam ten sam problem i przynajmníej na ciemnych szybach mniej ja widać,iska w bieli cudo
-
yarek82
biała buda jest piękna, sam miałem kupic białą, ba nawet zadatek wpłaciłem ale handlarzyna mi ją sprzedał, na szczęście kase oddał ale niestety białej już nie znalazłem
następna będzie biała
następna będzie biała
- Kali
- Użytkownik
- Auto: 2.0T 4x4
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Tychy
- Otrzymał piwo: 2 razy
Dlatego mozna zamowic hatchbacka bez wycieraczki. Fatalnie to opel wymyslil, bo w vectrze wycieraczka byla bardzo zgrabna i nie stala w pionie.jaromat pisze:ta buda jest piękna,tylko fachowcy z GM trochę dowalili ta tylna wycieraczkę,ale ja mam ten sam problem i przynajmníej na ciemnych szybach mniej ja widać,iska w bieli cudo
-
jaromat
ja tylko auto stoi,to raz przejechac,ale idzie zaslepic tylko wycieraczka w hb to dodatkowe wyposazenie
- wojciechhh
- Użytkownik
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2022
- Miasto: Niemcy NRW
- Otrzymał piwo: 3 razy
U mnie niema wycieraczki,i jak kupowałem to pomyślałem ze nareszcie ktoś wpadł na genialny pomysł i zlikwidował tylna wycieraczkę . A teraz dowiaduje się ze moja Inka jest kiepsko wyposażona
. W HB czy z wycieraczka czy bez i tak niewiele widać .
-
bolek
Kiego nie rób sobie jaj bo masz auto na fullu bez zenonów ,powiedz lepiej że taka była w salonie i się zakochałeś od pierwszego wejrzenia,wyciągnąłeś karte master gold i rzekłeś poprosze
Kij ze światłemjakie daje ten zenon, afl ma największy plus, swoim wyglądem dodaje charakteru.Ale tak szczerze założyłbym lampy Afl,włożył zarówke philips night vision ,tylko wtyczke przerobić i po sprawie.Zawsze by to fajńiej wyglądało od świecznika.
Kij ze światłemjakie daje ten zenon, afl ma największy plus, swoim wyglądem dodaje charakteru.Ale tak szczerze założyłbym lampy Afl,włożył zarówke philips night vision ,tylko wtyczke przerobić i po sprawie.Zawsze by to fajńiej wyglądało od świecznika.
-
kiego
Pewno że sobie jaja robię
Bolek z rynkiem w UK jest trochę inaczej jeżeli chodzi o sprzedaż używanych aut.Nie ma większego znaczenia na jakim wypasi e jest auto,oraz w jakiej kondycji.Liczy się rocznik i przebieg,a różnica w cenie to około 500-1000funtów .Kupiliśmy z żona naszą isie nowa i za gotówkę ,więc żeby nie stracić jak najwięcej przy późniejszej odsprzedaży z pewnych rzeczy zrezygnowaliśmy.Za to mam lifetime warranty i auto w konfiguracji w jakiej chciałem
-- 4 lut 2015, o 09:35 --
Insignia sprzedana, przez trzy lata i 40685 mil absolutnie mnie nie zawiodła
Temat do zamknięcia.
Bolek z rynkiem w UK jest trochę inaczej jeżeli chodzi o sprzedaż używanych aut.Nie ma większego znaczenia na jakim wypasi e jest auto,oraz w jakiej kondycji.Liczy się rocznik i przebieg,a różnica w cenie to około 500-1000funtów .Kupiliśmy z żona naszą isie nowa i za gotówkę ,więc żeby nie stracić jak najwięcej przy późniejszej odsprzedaży z pewnych rzeczy zrezygnowaliśmy.Za to mam lifetime warranty i auto w konfiguracji w jakiej chciałem
-- 4 lut 2015, o 09:35 --
Insignia sprzedana, przez trzy lata i 40685 mil absolutnie mnie nie zawiodła
Temat do zamknięcia.