AmazingEvents pisze:chodzi o to, że cytuje wtedy całą wypowiedź, a nie np zaznaczony kawałek zdania tak jak jest w cytowaniu selektywnym.
Nie - jak zrobisz tak jak napisałem to bedziesz cytował tylko to co zaznaczyłeś.
luk59 pisze:Czy możemy zmienić zasady liczenia postów. Dzisiaj jest tak że każda odpowiedź w temacie daje nam punkt, co powoduje że jest wiele osób które mało wnoszą na forum a "zbierają" punkty za odpowiedzi np. w dziale powitań.
W dziale powitań wyłączyłem zliczanie postów, napiszcie mi ewentualnie w jakich jeszcze działach ma nie liczyć.
luk59 pisze:Kolejna sprawa to kosz, gdzie trafiałyby stare nieaktualne posty lub wpisane np. dwa te same pytania w różnych działach. Możliwość przenoszenia do kosza miałby każdy klubowicz, który np. jest klubowiczem od roku, lub ma odpowiednią ilość wypowiedzi.
Z tym będzie problem, dostęp do przenoszenia tematów maja moderatorzy, a dawanie uprawnień moderatorów wszystkim klubowiczom nie jest wg mnie dobrym pomysłem.
yerry pisze:Potrzebuję możliwości umieszczania większej liczby linków w postach.
Zrobiłem bez limitu na test, jak coś będzie nie tak to z powrotem założę limit.