Po wymianie sprzęgła pojawił się wyciek ze skrzyni przez uszczelniacz półosi i już od dłuższego czasu obecne pocenie się przy wyjsciu wału ze skrzyni rozdzielczej. Kiedyś wymieniłem tylko O-ring ale to nic nie dało i w końcu wymieniony uszczelniacz!
Uszczelniacze wymienione i znowu wszystko suche
Do tego wymieniłem termostat! Najwyraźniej zacinał się, po miescie temp była ok tj powyżej 82 do 9x. W trasie na poczatku kiedy problem się pojawiał na 6 biegu przy 120kmh temp spadała do 78 stopni. Przed Świetami doszło do tego,ze w trasie temp spadała przy równej jeżdzie do 72 stopni. Po wymianie jest ideał 85 stopni
Przymierzam się też do wymiany prawego amortyzatora bo PUKA!, rozrządu i zawieszenia tylnej osi. Życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy w Nowym Roku!!

głośniki ze zdjecia bedą na tyle. Miały byc tej samej serii co przód ale sklep juz nie mógł zamówić, a ze zamowienie było zapłacone z góry to przysłali mi wyższy model, w sumie najwyższy.
i denerwuje mnie wjeżdżanie w studzienki o ten odgłos :/ jakby co to bede sprzedawał moje sprężyny H&R