Jest tam opcja Europa Wschodnia ale nie wiem co obejmuje ??
Ktoś sobie z tym poradził jak zrobić aby było dobrze ?
PS : Po wgraniu softu z płyty jeszcze dodatkowo instaluje się soft nawigacji.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuNo ale usówam wszystko co się da, orginalnie radio mam CD 500 My2011 już kombinuje jak nie wiem cały czas mi pokazuje po zmianie softu wolna przestrzeń 1.16gb ;(shaqal pisze:Musisz miec jakieś panstwo wgrane w pamięci, wolna przestrzeń powinna wynosić 1.66GB, wtedy wchodzą niemcy plus polska i np. benelux. Usuń wszystkie kraje i spróbuj jeszcze raz.
Dziwne bo mi sprzedali radio DvD800 z najnowszym softem 2015 i mapami PL i DE i działa.slawekg pisze:Ja mam W DVD800 po wykasowaniu map 1.13GB, więc Polska i Niemcy nie wejdą.
Całej pamięci jest 2GB, ale dla map dostępne jest tylko 1.13, reszta to oprogramowanie radia, nawigacji itp.
yerry jak tak robię np wgram Niemcy wyskakuje mi komunikat za mało pamięci juro zrobię foto co i jak.yerry pisze:@DJMazi dogrywaj mapy pojedynczo, jedna po drugiej. Nie obie na raz.
U mnie w Orlando (CD500) dokładnie tak samo to wygląda. Radio zaktualizowałem do najnowszej wersji za pomocą softu z forum i tak jak koledze po wyczyszczeniu pamięci na mapy pokazuje 1,16GB - Polska i Niemcy nie chciały wejść.DJMazi pisze:No ale usówam wszystko co się da, orginalnie radio mam CD 500 My2011 już kombinuje jak nie wiem cały czas mi pokazuje po zmianie softu wolna przestrzeń 1.16gb ;(shaqal pisze:Musisz miec jakieś panstwo wgrane w pamięci, wolna przestrzeń powinna wynosić 1.66GB, wtedy wchodzą niemcy plus polska i np. benelux. Usuń wszystkie kraje i spróbuj jeszcze raz.