Musiałem przemalować tylną blendę bo mnie drażniła bo była trochę porysana i teraz mam prośbę do kogoś z kombiakiem po FL. Potrzebuję wymiary "czerwone strzałki" bo muszę poprzyklejać na nowo napisy. Będę wdzięczny za pomoc
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuEmblematy/napisy na klapie
-
jesse_w
Emblematy/napisy na klapie
Witam
Musiałem przemalować tylną blendę bo mnie drażniła bo była trochę porysana i teraz mam prośbę do kogoś z kombiakiem po FL. Potrzebuję wymiary "czerwone strzałki" bo muszę poprzyklejać na nowo napisy. Będę wdzięczny za pomoc

-
.Kamil
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Augsburg DE / Olsztyn
Re: Emblematy/napisy na klapie
Odgrzeje temat.
Ja mam natomiast pytanie czy w kombi napis Insignia i EcoFlex są tylko przyklejone czy może jest jeszcze kołek? Chcę je z klapy usunąć i nie wiem czy nie zostanie ślad po nich
Ja mam natomiast pytanie czy w kombi napis Insignia i EcoFlex są tylko przyklejone czy może jest jeszcze kołek? Chcę je z klapy usunąć i nie wiem czy nie zostanie ślad po nich