--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuWieszak na marynarkę
-
lqsn
Wieszak na marynarkę
Witam wszystkich posiadaczy Opla Insigni, ja swoją niedawno zakupioną Insignię z 2010 roku (2.0T 4x4) chciałbym wyposażyć w wieszak na marynarkę. Niestety do tego trzeba zdemontować zagłówek. Czy komuś z Was udało się to zrobić - zdemontować zagłówek fotela kierowcy? Dodam, że mam system "aktywne zagłówki"
- Alex
- Zapaleniec
- Auto: Peugeot 508
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Iława
- Otrzymał piwo: 8 razy
Re: Wieszak na marynarkę
Wpisałem w google "zagłówki Insignia" i od razu wyskoczył mi link http://dixi-car.pl/pytanie-insignia-fotele-zaglowki.htm
Fascynujące, magia wręcz...
Fascynujące, magia wręcz...
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca CZERWIEC 2014
-
PawelSOSNOWIEC
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A16LET
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Sosnowiec
Re: Wieszak na marynarkę
Odnośnie zagłówków i wspomnianego wieszaka na ubranie/marynarkę.
Poszukuję właśnie owego wieszaka, z możliwością odczepienia go i zabrania ze sobą do pracy (trwałe wieszaki których nie można zabrać ze sobą i powiesić w domu/w pracy odpadają).
Czy poza oryginalnym zestawem Flexconnect posiada ktoś inny, godny polecenia?
Tematów jest w sieci (aliexpress,allegro) sporo, ale zależy mi na jakościowo solidnym wieszaku, przy może nieco Mniej wygórowanej cenie w stosunku oryginalnego zestawu.
Poszukuję właśnie owego wieszaka, z możliwością odczepienia go i zabrania ze sobą do pracy (trwałe wieszaki których nie można zabrać ze sobą i powiesić w domu/w pracy odpadają).
Czy poza oryginalnym zestawem Flexconnect posiada ktoś inny, godny polecenia?
Tematów jest w sieci (aliexpress,allegro) sporo, ale zależy mi na jakościowo solidnym wieszaku, przy może nieco Mniej wygórowanej cenie w stosunku oryginalnego zestawu.