Witam serdecznie
Jako, że powoli zbieram odwagę aby dołożyć coś do swojej Insignii, to przeczytałem niniejszy temat i fajnie byłoby mieć coś więcej niż dała fabryka. W temacie padło pytanie, czy jest ktoś z OPC poliftowym, tak jest, rocznik 2013, modelowy 2014, dziesiąta cyfra 'E' i mam wskaźnik temperatury oleju i ładowania akumulatora na głównym ekranie w trybie sport (mogę podać VIN jak jeszcze aktualne, bo bodajże Marcin pytał).
Z aktualnie dostępnych zakładek mam: prędkość, trasa A, trasa B, zasięg/chwilowe zużycie, przydatność oleju, ciśnienie w oponach, znaki, odległość czy coś takiego (nie wiem jak tego używać) + bąbelkowy wskaźnik tarcia, temp oleju, ciśnienie oleju, napięcie akumulatora [8+4].
Mam dostęp do TECH2, OP-COM'a w jakiejś starszej wersji i vxdiag, da się bezpiecznie coś tym urzeźbić, bo nie ukrywam, że obawy są. W temacie wspomniane było o OS i programie od Ping'a oraz LM327+przejściówka, tym niestety nie dysponuję.
PS.: Wybaczcie mały offtop, czy to prawda, że przy pomocy OnStar da się zdalnie otworzyć/zamknąć drzwi?
nieaktualne, już mam potwierdzenie, że można